Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban fura az ízlésem?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszenek a rockerek, deszkások, motorosok, meg a simán hosszú hajú, vagy még jobb, raszta hajú srácok.

Én magam nem követek semmilyen irànyzatot.

Valóban fura az ízlèsem, és ki fogom nöni, csak még tart nálam a tinikor?

21L

2015. okt. 27. 16:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem fura. Nekem egész életemben csak a hosszú hajú, rocker pasik jöttek be. Más nem is érdekelt soha. Észre sem veszem a többi pasit. :) Szerintem köztük több az értékes......nekem ez a tapasztalatom. A férjem is szépséges hosszú hajú rocker lett.... :) Szerintem 21 évesen ez már nem tinikor kategória.
2015. okt. 27. 16:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem is a hosszú hajú pasik a gyengéim, és 25 vagyok. Persze nem kritérium, hogy legyen hosszú haja, de jobban felfigyelek rájuk :)
2015. okt. 27. 17:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Lehet lepontozni idióta utcakölkek. Ez megy látom trollb_zik
2015. okt. 27. 17:59
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Az attól függ, hogy azt élet szinten űzik, non-stop, vagy csak úgymond magánidőben.

Azaz eljárnak e normálisan dolgozni, fizetik a számláikat, van e normális lakhelyük, telik e ételre innivalóra, vagy a rossz oldalt képviselik....

2015. okt. 27. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!