Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ennyire gyerekes lenne a...

Ennyire gyerekes lenne a párom? Csak most jövök rá?

Figyelt kérdés
A párom 28 éves férfi. Van egy kisfiúnk, aki elég anyás, emiatt a párom szó szerint meg van sértődve rám és a gyerekre is. Tegnap vettem sütiket, a gyerek csak a csokisat eszi meg. A párom előbb ért haza, mint hogy hazahoztam volna az oviból a fiúnkat. Akarok adni a gyereknek a sütiből, erre nincs meg a csokis. Közli a párom, hogy ő megette, holott tudja, hogy a gyerek csak azt szereti. Az volt a válasza, hogy annyira lesz tekintettel a gyerekre, amennyire az törődik vele. Szerintetek ez normális? Kiszúrni egy 4 évesel aki a saját fia?
2018. okt. 25. 22:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
28%
Adnod kellett volna egy rohadt nagy pofont a kedves párodnak. Az ilyen embert be kell csicskítani, különben a fejedre nő. Ha nem teszed, előbb-utóbb ő fog pofozni téged, akár fizikai, akár lelki értelemben.
2018. okt. 26. 05:39
 12/19 babyboom567 ***** válasza:
94%

Kedves Kérdező!

Nem olvastam végig a válaszokat.

Velünk az történt a múltkor ,hogy együtt mentünk a férjemmel a bölcsibe a gyerekért,a férjem bement érte a csoportba én kint maradtam pakolgattam a ruháit el,de láttam hogy roham az apjához ölelné puszilná meg, a férjem le volt guggolva,a gyerek hirtelen meglátott engem,és azon percben borította is fel apát,hogy anya is itt van.Ha veletek ilyen lenne elzavarna titeket a párod?

Férjem imádja a gyereket, és TUDJA hogy anyás a gyerek.

Szerintem a párod nem normális.Ez már nem gyerekesség.Ki akar szúrni a saját fiával,mert AZ GYEREK ÉS ANYÁS?Szerintem sürgősen mondd el neki,hogy így pont az ellenkezőjét fogja elérni,a gyerek utálni fogja.(és joggal)

2018. okt. 26. 07:36
 13/19 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon elítélendő ahogy a párod viselkedik. Azért ne gondolja azt hogy egy pici gyerekkel egy súlycsoportban van. De lehet ennek más oka is. Amíg nem volt a pici, csak egymásnak voltatok. Te is több időt tudtál rá fordítani. Lehet ő ezt úgy érzi, hogy a gyerek miatt hanyagolod. A szülőségre fel kell készülni lelkileg is. A férjed még nem való apának. Próbáld a tudtára adni, hogy te ugyanúgy szereted őt is, de meg kell értenie hogy egy kisgyereknek szüksége van anyára is. Esetleg találj ki apa fia programot, hogy közelebb kerülhessen a gyermekéhez. Olyan mint egy óvodás, aki kirekesztettnek érzi magát.
2018. okt. 26. 07:58
 14/19 babyboom567 ***** válasza:
100%

Most gondolkoztam,hogy szerintem mi a gyerekesség,pl ha beleborítjuk egymást a hóba és angyalkázunk, vagy pocsolyába ugrálunk,vagy pl én imádom nézni a dolgozó munkagépeket, a férjem imádja a csúszdákat(AQUAPARK),ringlispírt,ilyesmik,ha jön a vásár alig várja ,hogy felüljön rá,DE egy felnőtt tudja hogy ezeknek HOL ÉS MIKOR van helye.

Amit a párod csinál az nem normális.

2018. okt. 26. 08:08
 15/19 anonim ***** válasza:
78%
Egy négy éves nem baba már régóta, és azért tud már úgy viselkedni, mint egy ördög, ha ezt a mintát látja. Ki tudja mit nem mond el a kérdező. Lehet csakis a gyerek létezik a kérdezőnek, évek óta,a pasinál meg most telt be a pohár. Ja, elég gyerekesen mutatja ki, gáz nagyon, de nem teljes itt a sztori, ha 4 év után jött ez ki.
2018. okt. 26. 08:25
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Értelemszerűn nevetséges kijelentés, hogy annyira lesz tekintettel a gyerekre, mint a gyere rá. Egy négy évestől még nem sok empátiát várhat az ember. Kb ebben a korban kezdik egyáltalán megérteni, hogy másoknak is vannak igényeik és érzéseik. Innen még több év személyiségfejlődés szükséges ahhoz, hogy ténylegesen elvárható legyen tőle, hogy másokra tudatosan tekintettel legyen.

Meg kéne tudnod beszélni a pároddal, hogy a gyerekek ilyenek. Jövő hónapban lehet, hogy hirtelen apás korszak lesz és akkor meg folyton őt akarja a gyerek. Nehogy már ez meglepetés legyen. Nekem még emlékeim is vannak róla, hogy a nagymamám és a nagypapám között voltak korszakaim.

A sütire pedig annyit, hogy amatőr dolog különböző fajta dolgokat venni bármiből is olyan helyen ahol több gyerek van. :P

2018. okt. 26. 14:08
 17/19 anonim ***** válasza:
15%
Ezért kéne nőnek maradni nem a gyerekbe fulladni beleszeretni nem túlmisztifikálni a közös ágyba fektetni elfelejteni h feleség és nő is valaki.. Akkor nem lépne félre meg le ennyi pasi a babóca gyerek mánia miatt a sok vérmamitól..
2018. okt. 26. 14:18
 18/19 anonim ***** válasza:
80%
17es...ez legtobszor ugy kivitelezheto h egy apa nem csak jatszik a gyerekkel hanem ki veszi a reszet a nevelesbol. Akkor lenne a nonek kedve nonek maradni!
2018. okt. 26. 21:25
 19/19 A kérdező kommentje:

Ugyanúgy törődök a párommal is, de egy kisgyereket nem hagyok magára.

Köszi a válaszokat!

2018. okt. 27. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!