Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy apuka mennyi időt tölt a...

Egy apuka mennyi időt tölt a gyermekeivel naponta?

Figyelt kérdés
A párom szerintem nagyon kevés időt tölt a gyermekeinkkel és fogalmam sincs, hogyan változtathatnék ezen. Szerinte ő mindent jól csinál és nem érti én miért akarom befeketíteni, azzal, hogy nem foglalkozik eleget velük.
2018. okt. 20. 17:42
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
60%
Semennyit. Amikor kiderült hogy terhes vagyok mondta, hogy adjak egy számlaszámot ahova utalhatja a gyerektartást aztán annyi. Egyszer sem találkoztak.
2018. okt. 20. 18:24
 12/30 anonim ***** válasza:
75%
#9 Az akkor nagyon gáz.
2018. okt. 20. 18:30
 13/30 anonim ***** válasza:
50%

te egész nap otthon vagy, ne hasonlítsd már össze.

dolgozik, menjél te is, aztán nem lesz időd próblémázni

2018. okt. 20. 18:37
 14/30 anonim ***** válasza:
26%
bírom amikor az otthon tespedő anyuka elégedetlenkedik.
2018. okt. 20. 18:44
 15/30 anonim ***** válasza:
61%
Utolsó Ma már a nő is dolgozik sőt többet is kell a sok alkalmat here miatt aki egy tálat nem tenne odébb mert a nő dolga a munka a kert a háztartás a gyerek,mi a férfié a semmi mert a legtöbb a nőn is élősködik..
2018. okt. 20. 19:03
 16/30 anonim ***** válasza:
74%
#15 Akkor védekezni kell, nem szülni neki. Főleg hármat.
2018. okt. 20. 19:10
 17/30 anonim ***** válasza:
54%

16

ha az elsővel is ilyen volt én sem értem minek szült még kettőt. Tipik az a nő aki vágyik a szenvedésre hogy aztán az áldozat szerepében tetszeleghessen. Ha meg most változott valami akkor talán meg kéne tudni hogy mi, bár nem nehéz kitalálni. Hülyére dolgozza magát hogy az asszony otthon lógathassa a lábát.

2018. okt. 20. 19:14
 18/30 anonim ***** válasza:
83%

már bocs, de a párod a gyermekeidnek valszeg nem egy apuka, hanem csak az a férfi, akitől a dnsük felét örökölték. apuka attól lesz valaki, hogy amikor hazaér a munkából, törődik a kölkeivel. én a helyedben megdumálnám a pároddal, hogy akare egyáltalán a gyermekeid apja lenni. az én "apám" ugyanennyire foglalkozott velünk, mint a te párod a leírás alapján, de hiába él együtt a mai napig az anyummal,nem szoktam felsorolni a családomról való beszélgetésekben.

üdv,

egy húszéves "félárva"

2018. okt. 20. 19:16
 19/30 anonim ***** válasza:
81%
Igen én olyannak szültem aki férfi és fogalkozik azzal akit megcsinált nem kell könyörögni neki,és el tud pakolni maga után mivel nem a bejáranője hanem a felesége vagyok..
2018. okt. 20. 19:23
 20/30 anonim ***** válasza:
93%
Hülyére dolgozza magát? Én kb. ennyit dolgozok, mint a kérdező férje. Emellett ellátom a teljes háztartást, normálisan, nem kaja rendeléssel (azért csak én, mert a házastársam többet dolgozik), nevelem a gyereket és még egy egyetemet is elvégeztem levelezőn. Mondjuk az igaz, hogy én nem apuka, hanem anyuka vagyok, lehet hogy ezért vagyok rá képes.
2018. okt. 20. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!