Egy apuka mennyi időt tölt a gyermekeivel naponta?
Figyelt kérdés
A párom szerintem nagyon kevés időt tölt a gyermekeinkkel és fogalmam sincs, hogyan változtathatnék ezen. Szerinte ő mindent jól csinál és nem érti én miért akarom befeketíteni, azzal, hogy nem foglalkozik eleget velük.2018. okt. 20. 17:42
1/30 anonim válasza:
Normál esetben az első időszak kivételével annyit, mint az anyuka. Mindketten dolgozunk, a szabadidőnket pedig együtt töltjük.
2/30 anonim válasza:
Ezt így nem lehet megmondani, mert még azt sem írad, mekkora gyerekröl van szó!
3/30 anonim válasza:
A családi munkamegosztástól függ. Ha ezt részletesen ismerteted, akkor lehet értelmes választ adni.
4/30 anonim válasza:
Változó, nyilván atól is függ, mennyit dolgozik. Az én férjem felsővezető, az utóbbi időben napi 1-1,5 óránál többet nem nagyon van a gyerekkel (6 éves) hétköznap. Van, hogy ennyit sem. Ő is érzi, én is szóltam, hogy ez így nem jó, de nem tudom lesz-e változás. Nem olyan egyszerű ez ilyen pozícióban.
5/30 anonim válasza:
Szerintem örülj neki, hogy még nem hagyott ott, a gyerekek borzasztóan idegesítőek, hát még ha több darabot is a nyakába varrtál. Szegény pasi!
6/30 anonim válasza:
Egy olyan apa, aki szereti a gyerekét, annyi időt tölt vele, amennyit csak tud. Önként, és nem azért, mert kéred erre. A férjem ilyen. Sajnos apám nem ilyen volt. Meg is látszott a kapcsolatunkon rendesen.
7/30 anonim válasza:
Mi az, hogy "több darabot is a nyakába varrtál"? Egy szánalmas senki vagy, utolsó.
8/30 anonim válasza:
Az első években én, mint anyuka voltam itthon a kisfiunkkal, a párom ugye dolgozott. Nagyon anyás is volt. Természetes, hogy a legtöbb időt velem töltötte a kisfiunk. Viszont apuka megetette, segített a fürdetésben, este ő kelt fel hozzá sokszor. Aztán amikor nagyobb lett, 2-3 éves, akkor voltak apás programok, elmentek sétálni, a ház körül amikor dolgozott a párom, a kisfiunkat is vitte magával ki. Jelenleg már kis iskolás, mindketten dolgozunk a párommal, a férjem ér előbb haza, addig ő van a gyerekkel, utána én. Hétvégén is több órás programot szoktak együtt csinálni, meg persze ugyanúgy velem is, illetve sokszor vagyunk hármasban. A probléma inkább az, hogy túl keveset vagyunk kettesben a párommal, de nem ez volt a kérdés. :(
9/30 A kérdező kommentje:
4,6,9 évesek. Én még itthon vagyok velük a kicsi miatt, a párom dolgozik hétfőtől csütörtökig 8-17 óra között, pénteken 8-15 óra között. Van, hogy köszön nekik mikor hazaér, van, hogy megkérdezi milyen napjuk volt, de van, hogy napokig nem is látja őket, mert amint hazajön elvonul a szobájába.
2018. okt. 20. 18:21
10/30 anonim válasza:
Akkor jó amikor magától segít, játszik, foglalkozik velük és nem azért mert noszogatják. Viszont ha csak noszogatásra foglalkozik velük és egyfolytában lepasszolja neked akkor nem foglalkozik velük eleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!