Miért van az, hogy egy apuka utálja a saját lányát?
egy közeli lány barátomnak az apja utálja a saját lányát hozzá se szol csak folyton leszidja.
szegény lány teljesen maga alatt van és néha már az öngyilkosságon is elgondolkozik.
szerintetek ilyenkor mit kéne csinálnia a lánynak?
valami tanács?
Millió oka lehet:
- nem kívánt terhességből született
- fiút várt
- irigy rá valamiért
- stb.
De az is lehet, hogy nem is utálja, csak a lány hiszi azt, mert nem elég jó köztük a kommunikáció.
Mesélje el a lány az anyjának, hogy mi az ábra, beszélje meg vele, ő ismeri mindkettőjüket, és a helyzetet is, fog tudni tanácsot adni.
Először is: bár ez nem vigasz, jó ha tudja, hogy nincs egyedül ezzel.
Ne legyen öngyilkos egy szemét tetű miatt. Bírjon ki még 3 évet, aztán lépjen le otthonról. Lehetőleg ne úgy, hogy azonnal összeáll valakivel és bekapja a legyet. Fő az önállóság!
Ezt olyankor érzi mondja egy tini, amikor ütközik a szülő és gyerek.
Szóval szó nincs arról, hogy útálna, de azt kérdezd meg a leányzótól, hogy miért is balhézik az apja vele. Mi az amitől már tele van a hócipellője a kedves papának, mert hogy erről bizony nagy csend van a kérdéskédbe:)
6+ Például:
Ha a leányzó nagyszájú, nem tudja kivel beszélhet és hogy, mert hogy egy apa nem a haverja, és nem a s.ggéből rántja ki úgy szól hozzá, vagy hogy a kedves papa eezer egyszer is türelemmel kér valamit, a kamasz meg mint ha éppen nem hallana semmit elengedi a füle mellett a kérést, akkor a leányzó ne is csodálkozzon, azon, ha ezer kettedik alkalommal az apja megemeli a hangját.
Pl mert fiút akart?
Apám 6 évvel ezelőtt közölte velem "úgy mellékesen2, hogy kár, hogy nem fiúnak születtem.
engem is utál. már lassan 30 vagyok.
a fiát szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!