Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért érzem magam rosszul,...

Miért érzem magam rosszul, hogy megadnak nekem mindent?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok, a szüleimmel élek. Alapvetően nagyon jól kijövünk, nincsenek megélhetési gondjaink és jól kötődünk. Van párkapcsolatom, barátaim, stb.

Viszont rosszul érzem magam néha, hogy anyukámék dolgoznak (szakmunkát) azért, hogy én tanulhassak.

Elég erős szorongást okoz nekem, hogy mennyi mindenem van (tárgyak, lehetőség tanulni)és hogy ez nekik nem volt, stb.

Mit tehetnék, hogy egészségesebben érezzem magam? Most is épp zokogok emiatt a feszültség miatt.

2018. okt. 15. 01:09
1 2
 11/13 anonim válasza:
66%

Nekem is volt anno ilyen érzésem így átmentem levelezőre és dolgoztam, de addig sokat segítettem otthon.Mivel két kisebb öcsém van, így volt bőven feladat.Gyakorlatilag az egész háztartást én vittem.Vasalás, esti összepakolás, minden!

Anyukám "CSAK" főzött!

De jó érzés volt, hogy segíthetek!Valamit muszáj, mert ez begörcsöltet és tanulni sem tudsz!Nagyobb lesz az önbizalmad , ha dolgozol, és könnyebben tanulsz!!!Optimistább leszel! Sztem!!

Hajrá!!

2018. okt. 15. 09:27
 12/13 anonim ***** válasza:
94%

Látom, igazán szerencsés család vagytok (segítő szülők, szorgalmas gyerek), emiatt nem kell szomorkodnod!

Ahogy írták, segíts nekik amit tudsz, de lesz még időd meghálálni a gondoskodásukat. Hidd el, ez nekik is nagy öröm, hogy tudnak segíteni neked! Büszkék Rád, valószínűleg többet fogsz elérni, mint amit ők tudtak a Te korodban. A szülő szeretné megadni a gyerekének mindazt, ami neki nem adatott meg, ez a szülőnek nagyon jó érzés, hidd el! Emiatt ne legyen furdalásod! Szerencsés család vagytok! Fel a fejjel, jó tanulást! Egyelőre a tanulással tudod leginkább meghálálni a törődésüket. Később majd mással is, ne aggódj!

2018. okt. 15. 09:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Lesz rá még módod ezeket megköszönni, csak ne felejts rá addig :)
2018. okt. 15. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!