Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, hogy ne érezzem...

Mit tegyek, hogy ne érezzem rosszul magam, ha folyamatosan olyan dolgokkal jönnek a szüleim, ami sértő, és bánt, hogy lenéznek?

Figyelt kérdés

Pár hónap múlva munkába állok és folyton azzal jönnek a szüleim és öcsém, hogy ah, nekem soha nem lesz pénzem, mert mindent el fogok költeni. Nagyon rosszul esik, hogy ők azt hiszik, hogy nem vagyok képes arra, hogy megspóroljal magamnak pénzt. Ezt az egészet arra alapozzák, hogy havonta kapok 10.000 Ft-ot MINDENRE, tehàt, ha ruhát, cipőt akarok venni, vagy akár dekordolgokat, hobbi, mindent ebből kell fedezzek. Nyílván soha nem maradt pénzem, ha 10.000 Ft-ból kell megeléljek, de nem ez a fontos.

Megkaptam, hogy jaj, ha dolgozni fogok, soha nem lesz pénzem, mert drága dolgokat fogok vásárolni magamnak, utazni fogok.stb. De most komolyan, ha fiatal vagyok, család nélkül, miért ne éljek, miért kellene öreg koromig spórolni és nem menni soha, sehova? És miért kell ilyesmikkel foglalkozzanak, ha még be se következett.

2018. aug. 21. 15:54
 1/3 anonim ***** válasza:
92%
Elköltözöl és probléma megoldva. Addig meg le kell szarni, bólogatni, hogy ők mennyire tudják, adjanak még az isteni bölcsességből.
2018. aug. 21. 15:57
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz velük ameddig nem jön meg az első fizud vagy nem telik el több hónap addig úgy is csak piszkálni fognak sajnos. A másik hogy arra költöd a pénzed amire akarod és senkinek semmi köze hozzá.

Viszont az öcséd milyen alapon mond neked ilyeneket??!

2018. aug. 21. 16:38
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

nekem mai napig ezt vizionálja anyám. És? tök jól élek, haladok, minden ilyen hülyeségére bólogatok (amúgy tesóm is ezt teszi)aztán élek ahogy akarok.

persze kell spórolni is mert akármi lehet, de senkinek sincs két élete. ha dolgozol akkor meg szépen beosztod majd amid van, tegyél el 100 forintból mindig 10 et, és élsz is, meg jutsz előre is ;)

hja utazni meg tö jó! ha teheted utazz csak ;)

2018. aug. 21. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!