Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Folyamatosan bánt és aláz az...

Folyamatosan bánt és aláz az apám, már utálok itthon lenni, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Olyan jókedvem volt és jól elvoltunk délelőtt, erre hazajön üvöltözik velem és folyamatosan szid, most is a másik szobában... Elment minden életkedvem...

Próbálok vele kedves lenni, meg beszélgetni, de nem bírom..

Gonosz, rosszindulatú és akkor érzi jól magát, ha bánthat... Aszem 5 éve, ha mondott egy kedves dolgot nekem. Ezt nem lehet már bírni.

Elnyeli minden életkedvedet, szerintem ezt hívják idegi kikészítésnek. Én esküszöm, hogy mindig próbálkozok beszélgetni vele, megtalálni vele a hangot, de hiába...

2018. aug. 13. 14:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hogy hány éves vagy,sem azt hogy fiú vagy lány...Le kellene lépni.Amúgy nekem anyám volt ílyen,de ő depressziós volt és nem szedte rá a gyógyszert.A felnőttek egy idő után nem változnak meg...Anyu 62 volt amikor elhunyt. 40F
2018. aug. 13. 14:39
 2/18 anonim ***** válasza:
35%
Első válaszoló: a depresszióra nem gyógyszer kell, hanem levegő változás (úgy értem: más munka, vagy más lakhely, vagy más életstílus, stb.)
2018. aug. 13. 14:49
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges vele próbálkozni, nem fog megváltozni, sőt, csak egyre rosszabb lesz. Amíg nem tudsz elköltözni, addig ne vegy ér él róla tudomást, de ez őt még inkább zavarni fogja. De a magad idegrendszerét valamennyire megvéded vele.
2018. aug. 13. 15:00
 4/18 A kérdező kommentje:

Egyre rosszabb, igen...

Az élet meg túl rövid, hogy ilyenek zsarnokoskodjanak feletted... Volt, hogy mérgében összevert.

Olyat még nem láttatok, amikor az ilyen őrjöng...

Megváltozni nem fog, de ha nem vigyázok, még 40 évesen is ezt fogja csinálni velem...

Senkinek nem kívánom, hogy ilyen legyen vele...

Sírni már nem is tudok, de az állandó terror mindenen meglátszik és feldolgozni nem igen lehet...

2018. aug. 13. 15:50
 5/18 anonim ***** válasza:
Még most se derült ki, hogy fiú vagy-e vagy lány és hogy hány éves vagy, a válaszolókat igazán megtisztelhetnéd ezekkel a minimális adatokkal
2018. aug. 13. 19:52
 6/18 A kérdező kommentje:
20/l
2018. aug. 13. 20:08
 7/18 anonim ***** válasza:

Hely változtatás...

Miért vagy még ott??

2018. aug. 13. 20:14
 8/18 A kérdező kommentje:

Iskola...

De nagyon szigorúan fognak, kb. sehova sem mehetek...

Fel kellett volna mérnem a helyzetet és nem tűrni...

2018. aug. 13. 21:14
 9/18 anonim ***** válasza:
Jelentkezz koliba
2018. aug. 14. 09:09
 10/18 anonim válasza:
Ez nem egy apának a viselkedése. Minél hamarabb önállósodj anyagilag,és nem kell a kedvében járni kedvesnek lenni vele, az ő dolga lenne, hogy a kedvedben járjon, ne akarj vele beszélgetni, pont fordítva, kerüld el, ha van rá lehetőséged költözz el, és vissza se nézz, és NE LEGYEN BŰNTUDATOD.
2018. aug. 15. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!