Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Folyamatosan bánt és aláz az...

Folyamatosan bánt és aláz az apám, már utálok itthon lenni, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Olyan jókedvem volt és jól elvoltunk délelőtt, erre hazajön üvöltözik velem és folyamatosan szid, most is a másik szobában... Elment minden életkedvem...

Próbálok vele kedves lenni, meg beszélgetni, de nem bírom..

Gonosz, rosszindulatú és akkor érzi jól magát, ha bánthat... Aszem 5 éve, ha mondott egy kedves dolgot nekem. Ezt nem lehet már bírni.

Elnyeli minden életkedvedet, szerintem ezt hívják idegi kikészítésnek. Én esküszöm, hogy mindig próbálkozok beszélgetni vele, megtalálni vele a hangot, de hiába...

2018. aug. 13. 14:31
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Tudom, hát volt, hogy nem fenyegetett haj tényleg szétverte az arcom...

18 évesen el kellett volna mennem

2018. aug. 15. 13:16
 12/18 anonim ***** válasza:
Milyen iskolába jársz, mikor fejezed be?
2018. aug. 15. 14:36
 13/18 anonim ***** válasza:

Hogy lehetsz még most is vele????

Szétverte az arcod???

Semmit se lépsz??

Semmi helyed otthon, hidd el

Ne hogy már ezt tegye veled!!!!!

2018. aug. 15. 18:48
 14/18 A kérdező kommentje:

Igen, többször is véresre, mindig csak az arcomat üti... n meg hazudoztam az orvosnak.

Legutóbb sárfoltot talált az autó belsejében és üvöltözött, hogy "örüljek, hogy nem vert agyon". Tegnap egy lejtett tányér miatt jött nek, anyám fogta le...

A többi húzásaról nem is beszélve. És most ő van besértődve...

Szimplán ennyi a történet.

2018. aug. 15. 19:31
 15/18 anonim ***** válasza:
Orvos-látlelet-rendőrség-távoltartás. Ezt meg kell lépned. A szomszédok nem hallják az ordítozást?
2018. aug. 15. 20:19
 16/18 A kérdező kommentje:

Hallják, azt is amikor az úton ráncigalt, másnap behazudta nekik, hogy részeg voltam...

Nem merem, félek, tényleg, le nem csuknák, utána meg csak nekem lesz rosszabb...

Köszi a válaszokat, rendesek vagytok!

2018. aug. 15. 20:22
 17/18 anonim válasza:
100%

Van rokonod, barátod, ismerősöd, akihez fordulhatsz?

Ha van,menjetek el együtt orvoshoz, látleletet vetetni, a következő verésnél, aztán fel kell jelenteni a rendőrségen.

Anyád mit szól hozzá? Testvéred, egyéb rokonod van?

2018. aug. 15. 20:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de te 20 évesen hagyod hogy megmondják hova mehetsz?
2018. aug. 21. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!