Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hat évvel ezelőtt megtudtam,...

ZoliDecember kérdése:

Hat évvel ezelőtt megtudtam, hogy a szüleim segíteni akartak rajtam, ezért évekig beavatkoztak az életembe (tudtomon kívül). A helyzet felismerése után évekig dührohamaim voltak. Szerintetek ez csak nárcisztikus dühroham volt, vagy jogos felindulás?

Figyelt kérdés

2018. okt. 14. 20:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%
Engem úgy próbáltak összehozni az exemmel, hogy elvették a telefonomat és a nevemben írtak neki üzeneteket, arról, hogy mennyire szeretem őt. Valamint, amikor később el akartam menni külföldre tanulni, írtak egy e-mail-t a TO-nak, hogy nem engednek el és igenis mondják vissza a jelentkezésemet, mert ők megtiltják. 21 éves voltam...
2018. okt. 16. 05:06
 12/15 anonim ***** válasza:
68%

És amikor hétvégente nem mentem haza, anyám szó nélkül leutazott hajnalban és ott maradt egész hétvégén főzni meg takarítani... úgy, hogy engem meg se kérdezett.

Képzelheted, nekem miféle dührohamaim lettek.

2018. okt. 16. 05:09
 13/15 anonim válasza:
71%
jaj, teljesen aterzem utolso. nekem a suli valasztasomat dontotte el anyam, amig en kimentem zuhanyozni. persze kitolt hatarido utolso orajaban tette ezt meg, igy mehettem az altalam legjibban utalt helyre. szoval igen, nekem is eleg sok duhrohamom volt es mai napig tele vagyok duhvel.
2018. okt. 17. 02:22
 14/15 anonim ***** válasza:
28%
Kérdező! Kiderült, hogy nem is ők a valódi szüleid? Csak előtte hazudtak neked?
2021. márc. 28. 11:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Kérdező mond már el mi volt??

Úgysem tudjuk ki vagy név és arc nélkül

febr. 13. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!