Kondiba induláskor rendszerint dührohamom szokott lenni, s anyukám újabban mindig bánt érte, de ilyenkor nem megy aztán az edzés. Viszont nekem a kinézetem a legfontosabb! Mi a megoldás szerintetek? 17/L
Azért van dührohamod, mert idegeskedsz a kinézeted miatt?
Mellesleg ha én kondiba megyek, akkor azért megyek, hogy edzek, miközben pl emelgetném a súlyokat annyira nem figyelgetnék másokat.
Egyébként meg ha kondiba mész akkor a sport kellene az első legyen, nem? :)
Nem fogod elhinni, de nem a külső a legfontosabb.
Lehet, hogy most még szép vagy, de valamikor már nem az fog számítani. Idősödni fogsz. Az is Lehet, hogy valamikor baleseted lesz vagy összeégsz és akkor azzal már semennyire nem fogsz menni, hogy milyen szép voltál 17 evésen, ha személyiséged nincs és a fejed üres.
Miért van dührohamod? Ezen nem kellene, hogy segítsen a sport? De gondolom pózolni mész és feltölteni a képeket az instagramra. :D
Vagy buta troll vagy, esetleg nem vagy troll, de a jelző illik rád!
.
Számodra fontos a kinézeted, de dührohamot kapsz, ha olyan helyre mész, ahol ezt elérheted.
.
Kinézeted fontos, de ha oda kell menned, ahol kinézeted javítod, dühös leszel.
Nem vagy más, mint egy hisztis fruska, akinek gyógyszer kell:
egy pofon tenyérrel, egy pedig visszakézből.
A hiszti is elmúlik, vegyszer nélkül pirosodik arcod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!