Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetek a lányomért, hogy...

Mit tehetek a lányomért, hogy ne legyen ilyen szerencsetlen?

Figyelt kérdés

Egyetlen gyerekem es mindent megtettem érte , sok szeretetet , biztatatast , dicsereret kapott , hogy fel legyen vértezve a valò életre

Nem vertem , nem bantalmaztam

Idöt szakitok hogy kerdjem milyen volt a napja stb

Nem szivesen nyilik meg es ha megteszi mindig helyzetek jönnek elö , ahol baratokban igy vagy úgy csalódott , de akikkel tovabbra IS kapcsolatban akar maradni

Persze sok jó is törtenik , de sokat is tür , en sose turtem , nagyon buszke voltam , pikk pakk léptem , de ö nem ilyen . Ok . Ezt elfogadtam

Hiaba erveltem , magyaraztam, neki más a genetikai bagázsija, maskepp érez, él és dönt

Hozzáteszem , nagyon szép is , de nem úgy érzi . Babaarca van , pisze orr stb de ö nem igy látja . Nem olyan kiegyensúlyozott mint mas , sokat is hisztizik , persze csak itthon , nekem.

Sokat csalódtam , hogy olyan emberekkel a családból tartja a kapcsolatot , akik nem az ö érdekeit tartjak szem elött , söt , aláássák az erdekeit , de mivel szófakoztatóak ö megis megy hozzájuk

Ok . Neki igy jó .

Azonban egy dolgon kiakadtam egy hete , amikor elment egy kisebb gyerekeknek való aktivitásra egy baratnöjevel ami nem keves penzbe kerult , es mondta hogy titokba akarja tartani a többi baratja elött ezt mert ciki hogy babás dolog stb .

Mondtam ok , ö igy döntött .

A bili akkor borult , amikor kiderult hogy egy baratnöje megtudta , hogy azon az aktivitason volt , es este elövette a lanyom hogy mivan hazudsz stb ilyen hangnemben , a lanyom meg sirva ijedten magyarazkodott . Mondom mi van mit vagy igy kiakadva , hogy jaj kiderul , es elmondja masoknak es engem fognak röhögni , hogy dedós vagyok stb

Nem lehetett semmivel megnyugtatni en meg duhöt ereztem , óriási duhöt, hogy megengedi valakinek hogy szamonkérje , hogy magyarazkodik , hogy valaki uralkodik felette es ö meg akar annak felkelni es az hazugnak nevezi .

Nemcsak duhöt , szánalmat es gyulölelet is ereztem iránta , néztem hogy milyen szerencsetlen lett, habar mennyit tettem érte es biztattam es ime , csicskaztatjak masok.

Beszeltem vele hogy igy nem beszelhet vele senki de csak fújta a magaet , lepereg minden

Ennyit er minden

2018. okt. 7. 12:14
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
95%
A leírásodból az jön le, hogy azért ilyen, mert elkényeztetted, nem szokott hozzá a konfliktushelyzethez. Ezen szerintem még lehet valamennyit javítani, de már nem sokat. Ne mindent a szájába adj, hanem mutasd meg neki hogy kell csinálni.
2018. okt. 7. 13:55
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
Ne tégy semmit. Eleve azért lett ilyen, mert elnyomtad. Lehet te nem úgy érzékeled, de én a saját családomban végignéztem ezt. Anyám panaszkodik a testvéreimre, hogy miért ilyen szerencsétlenek, miközben ő az, aki levegőt venni nem hagyja őket egyedül, persze, hogy felnőttlétükre sem tanultak meg a maguk lábán megállni. Nekem az volt a szerencsém, hogy mivel akkoriban más munkája volt, sokat dolgozott, nagyanyáimnál nevelkedtem. Érdekes módon én nem úgy viselkedem, mint akit a fejére ejtettek, pedig a genetikánk nem igen klönbözik a tesóktól.
2018. okt. 7. 14:41
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, hogy beszélsz a gyerekedről..
2018. okt. 7. 14:58
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
De hát még csak 12 éves...bőven változhat ez még. Hasonló voltam én is ennyi idősen, aztán ahogy nagyobb lettem, már nem akartam mindenkinek megfelelni, vissza mertem szólni, megvédtem magamat, ha kellett. Csak idő kellett, kicsit több, mint másnak. Lehet, hogy a lányod is változni fog majd, nem lehet előre tudni.
2018. okt. 7. 14:59
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdező kommentje:

Nem a neveles szamit , hanem a gének

Erre szuletett, hogy masok uralkodjanak rajta , csicskaztassak es alázzák

Ime a neveles semmit nem segitette"

.

Ha géneket hibáztatod és nem a nevelést, akkor csak te és az apja tehettek arról. hogy a gyerek ilyen.

.

Milyen választ vársz kérdésedre, a génejeit lányodnak egyikünk sem tudja megváltoztatni.

Te sem és apja sem, pedig ti közeli rokonai vagytok.

2018. okt. 7. 15:25
 26/38 TR75 ***** válasza:
100%

"Persze sok jó is törtenik , de sokat is tür , en sose turtem , nagyon buszke voltam , pikk pakk léptem , de ö nem ilyen "

Talán itt van a kutya elásva. Azt nem tudjuk, hogy amúgy mit látott tőled.

Sose tűrtél, nagyon büszke voltál, pikk-pakk léptél. Ez mit takar? Lehet, hogy a lányod azt látja, hogy az akaratosságod miatt magadra maradsz. Hogy a hátad mögött kibeszélnek vagy lenéznek vagy sajnálnak. És ebből azt tanulja meg, hogy muszáj engednie mindenben, különben nem szeretik.

"Nem a neveles szamit , hanem a gének

Erre szuletett, hogy masok uralkodjanak rajta , csicskaztassak es alázzák

Ime a neveles semmit nem segitette"

Ez meg miféle szöveg? Remélem, a lányod sosem tudja meg, hogy ilyeneket leírtál róla :S

Nem mellesleg csak 12 éves. Ha így neveled, ahogy írsz róla, garantáltan tönkreteszed az életét.

Bár az is lehet, hogy troll vagy.

2018. okt. 7. 15:36
 27/38 anonim ***** válasza:
90%
Te nyomorítottad meg, és te fogod megnyomorítani még jobban.
2018. okt. 7. 15:38
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem semmiben nem kellett megfeleljen."

Ez rendkívül hihető azok után, hogy leírod a - 12 éves - gyerekedről, hogy a neked nem tetsző viselkedése azt váltotta ki belőled, hogy "nemcsak duhöt , szánalmat es gyulölelet is ereztem iránta".

2018. okt. 7. 20:01
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem, hogy a lányod már elmúlt húsz éves. De egy 12 éves kislánytól ne várd, hogy kiáljon magáért. Még nem fejlődött ki a személyisége. Majd 30 éves korára beáll, addig ne is reménykedj. Majd ha kikerül a nagybetűs életbe, és magának kell intéznie a dolgait, akkor megkeményedik. Jesszus, 12 éves és elvárod, hogy felnőttként viselkedjen. Még csak most kezd kamaszodni...
2018. okt. 7. 20:46
 30/38 anonim ***** válasza:
45%

Kamu. Az előző kérdéseidben még 8 éves volt a lányod, és egy hisztis pitsa.

Túlságosan felismerhető vagy az abnormális írásstílusod miatt.

2018. okt. 7. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!