Mit tehetek a lányomért, hogy ne legyen ilyen szerencsetlen?
Egyetlen gyerekem es mindent megtettem érte , sok szeretetet , biztatatast , dicsereret kapott , hogy fel legyen vértezve a valò életre
Nem vertem , nem bantalmaztam
Idöt szakitok hogy kerdjem milyen volt a napja stb
Nem szivesen nyilik meg es ha megteszi mindig helyzetek jönnek elö , ahol baratokban igy vagy úgy csalódott , de akikkel tovabbra IS kapcsolatban akar maradni
Persze sok jó is törtenik , de sokat is tür , en sose turtem , nagyon buszke voltam , pikk pakk léptem , de ö nem ilyen . Ok . Ezt elfogadtam
Hiaba erveltem , magyaraztam, neki más a genetikai bagázsija, maskepp érez, él és dönt
Hozzáteszem , nagyon szép is , de nem úgy érzi . Babaarca van , pisze orr stb de ö nem igy látja . Nem olyan kiegyensúlyozott mint mas , sokat is hisztizik , persze csak itthon , nekem.
Sokat csalódtam , hogy olyan emberekkel a családból tartja a kapcsolatot , akik nem az ö érdekeit tartjak szem elött , söt , aláássák az erdekeit , de mivel szófakoztatóak ö megis megy hozzájuk
Ok . Neki igy jó .
Azonban egy dolgon kiakadtam egy hete , amikor elment egy kisebb gyerekeknek való aktivitásra egy baratnöjevel ami nem keves penzbe kerult , es mondta hogy titokba akarja tartani a többi baratja elött ezt mert ciki hogy babás dolog stb .
Mondtam ok , ö igy döntött .
A bili akkor borult , amikor kiderult hogy egy baratnöje megtudta , hogy azon az aktivitason volt , es este elövette a lanyom hogy mivan hazudsz stb ilyen hangnemben , a lanyom meg sirva ijedten magyarazkodott . Mondom mi van mit vagy igy kiakadva , hogy jaj kiderul , es elmondja masoknak es engem fognak röhögni , hogy dedós vagyok stb
Nem lehetett semmivel megnyugtatni en meg duhöt ereztem , óriási duhöt, hogy megengedi valakinek hogy szamonkérje , hogy magyarazkodik , hogy valaki uralkodik felette es ö meg akar annak felkelni es az hazugnak nevezi .
Nemcsak duhöt , szánalmat es gyulölelet is ereztem iránta , néztem hogy milyen szerencsetlen lett, habar mennyit tettem érte es biztattam es ime , csicskaztatjak masok.
Beszeltem vele hogy igy nem beszelhet vele senki de csak fújta a magaet , lepereg minden
Ennyit er minden
Ja, kéne üdvözult arccal hallgassam , hogy mas durvan banik vele es ö turi es fel a masik velemenyetöl
Igazi jó erzes , ugye
Sajnos duhit
Elég necces, ha szánalmat és gyűlöletet érzel a gyereked iránt, amiért nem az elvárt módon viselkedik. Nem tudom, hogyan biztattad őt anno, de van egy olyan érzésem, hogy több volt abban a biztatásban a kritizálás és a lenyomás, mint a megerősítés.
Te nem tudod elfogadni a lányodat olyannak, amilyen. Ez a probléma forrása.
Miert milyen ?
Kéne mosolyogjak amikor elnyomják ?
Ne tanitsam önvedelemre?
Igen, tűrnöd kéne, mert ez az ő élete.
Te tipikusan az az anya vagy, aki nem tűri ha a lánya (szerinted) nem megfelelő főiskolára/egyetemre megy, ha (szerinted) nem megfelelő pasit talál magának stb.
Nekem is ilyen szüleim voltak és hálIsten már jó messze költöztem tőlük, és nem kell azt hallgatnom, hogy (szerintük) mit nem csinálok megfelelően.
A lányoknak valóban pszichológus kellene, de legalább 50%ban miattad
Szerintem itt nem arról van szó, hogy a kislánynak meg kellene felenie az anyukájának, csak az anyuka szeretné ha a kislánya életrevalóbb legyen mert szereti és félti és nem szeretné, hogy, azt érezze, hogy nem elég jó, vagy hogy kihasználják.
A kérdés alapján az anyuka szereti és el is fogadja a gyerekét de ettől függetlenül, a gyerek még csak 12 éves akit még terelgetni és nevelni kell ezért szülő a szülő.
Kedves kérdező, ha az előző válaszomban irt különórákat is hasztalnnak érzed, akkor reménykedj benne, hogy kinővi, addig is pedig probáld erősíteni benne, hogy ő is szép és ő is ér annit mint bármelyik másik osztálytársa még akkor ha más az érdeklődési körük.
ennyi puruttya ember jár ide? miért nem lehet normálisan megfogalmazni egy kérdést, leírást...
kérdező, te meg nem vagy normális. nagyon gáz amit művelsz, ahogy gondolkozol, hogy gyűlöletet érzel a gyereked iránt...
"Én is mérges lennék, ha mondjuk a tesómmal viselkednének így, ő meg hagyná és tűrné, szenvedne.... "
Na, ezért nem érted a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!