Szerintetek az előfordulhat, hogy apám egy kemény csávó, de én egy szerencsétlen lányos senki vagyok?
Hogyne fordulhatna elő.
Azz én apám is egy kemény, nagyszájú, csajozógép volt. A tipikus pasi, csibész volt, soha nem félt semmitől, bárkivel leállt verekedni ha arról volt szó, sőt nála 2x akkora embereket K.O-ra küldött egy ütéssel.
Erre én?
Totális szégyen.. 21 évesen szűz vagyok. Nincs semmi baj a kinézetemmel, de mégis hatalmas önbizalomhiányom van, nem szeretek másokkal beszélni, lefagyok ha élőben kell beszélnem.
Annyira szégyen vagyok, hogy még egy telefont sem merek felvenni, ha nem ismerem a számot. :D
De anya is nagyszájú, igazi pasifaló volt.. hát nem tudom, hogy lettem ilyen nyámnyila anyámasszony katonája.. mikor soha nem ezt láttam.
Mi abban a jo, ha valaki lenezo a nokkel?
Eleg gaz, ha te erre vagysz.
Illetve anyukadat is szepen leszoltad, csak azert, mert nem egy taho.
Arra még nem gondoltál,és a hasonló helyzetben járók,hogy pont azért lettetek ilyenek,mert ilyen az apátok?A gyerekek először általában az anyjukhoz húznak.Ha egész kicsikorodtól azt látod,hogy apád anyádat lenézi,anyád meg hagyja magát,nagy valószínűséggel anyukád viselkedését szívod magadba,mint egy szivacs.Apád ezt soha be nem ismerné.
Nem vagy "egy senki". Nem vagy olyan mint Apád.Ne is legyél.Legyél önmagad,ne valaki utánzata.Fiatal vagy még,kevés önismerettel és önbizalommal,de javul majd a helyzet,ha először is elfogadod,hogy te máshogy vagy jó.Akármit is sulykol beléd apád.Nincs igaza.Elárulom:az ilyen férfiaknak ez álca.Ritka önbizalomhiányosok tudnak lenni,és gyengék is.De az legyen az ő baja. ;)
"De apa nem rossz emberileg."
Lenéz másokat veleszületett adottságaik miatt. Nálam ez már az "emberileg rossz" kategória, de te tudod.
Kérdező:
lehet, hogy apukád mindig is rettegett belül és azért mutatta magát erősnek, keménynek...
Szakember segítségével változtathatsz bátortalanságodon.
Ne azért akarj kemény lenni, mert "mások is azok".
Ha magadat "egy senkinek" tartod, ezt sajnos meg fogják érezni rajtad és vissza is igazolják (úgy bánnak veled ahogy senki mással), valamint mivel erre az érzésre koncentrálsz, az agyad is az lyen negatív visszajelzéseket "veszi észre"...
Önbeteljesítő jóslatként működnek sajnos az ilyen dolgok.
Menj pszichoterapeutához aki segítségével rájöhetsz, miként változtathatsz ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!