Miért ilyen igazságtalan az élet?
Pl. A szülö vesz a gyereknek samsung s 9 telefont 300ezerért, beiratja sportolni, tandiját kifizeti, elinditja az életben.
Aztán a másik szülő nem tud a gyerekének okostelefont venni.
És ez a két gyerek, összevan zárva osztálytársak. Nyilván azr tekintik a többiek menöbbnek akinek jobb van.
Ne értsetek félre 23 éves vagyok már, csak az én szüleim soha semmit nem tudtk megadnk,ami ahhoz vezetett hogy se karrier,se munka, se élet, és kamaszkoromban sem. Se barátnő se semmi.
És,akkor nézem hogy kissrácok 300 ezres telefont nyomogatnak.
Tehát a lényeg annyi: Miért ilyen egyenlötlen a világ? Az egyik magas szintröl indul a másik minusz..az aki a minusz szintröl indul soha nem tudja elérni azt az embert aki eleve magas szintröl indult, ezáltal nem lesz olyan élete.
És nem is az bánt engem, hogy nekem minuszrol kell indulnom,hanwm az hogy igy soha nem tudok normális életet élni.
A lányoknak is gazdag pasi kell, . Meg stb.
Tehát aki 0 szulöi segitséggel lép életbe nem tud boldogulni.
Egyedül a kommunizmusban meg a szocializmusban volt némi egyenlőség.
Kivéve ha politikus gyerekéről volt szó, mert őket már akkor se magyar sulikba járatták, így nem tűnt fel a különbség.
Aki meg állami iskolába járt, kb. annyi volt, hogy aki jobb helyre született, annak jobb anyagú iskola köpenye volt és itt vége is a történetnek.
On:ha akarsz, elmehetsz estin megszerezni egy szakmát/diplomát, szóval csak kitartás,szorgalom és akarat kérdése az egész.
Valaki estin szerzi meg az érettségijét is.
23 éves vagy és még tanulsz...ezek szerint egyetemre jársz. Lesz akkor majd karriered és olyan telót veszel amilyet akarsz.
De most is elmehetsz diákmunkázni.
Amúgy én nem csak a gyerekemnek nem vennék drága telót, de magamnak is csak egy olcsót veszek, mert totálisan nem ez a lényeg.
Ja, még valamit. Te azon sírsz, hogy a szüleid nem tudnak pénzelni....nekem apám meghalt balesetben amikor kicsi voltam. Szerinted mit meg nem adtam volna, ha úgy nőhettem volna fel hogy ő életben van? Ha élnek a szüleid és egészségesek, akkor adj hálát az égnek, ez fontosabb, mint a telefon. Ha szerinted nem így van, valamit nagyon elrontottak a szüleid....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!