Miért ilyen igazságtalan az élet?
Pl. A szülö vesz a gyereknek samsung s 9 telefont 300ezerért, beiratja sportolni, tandiját kifizeti, elinditja az életben.
Aztán a másik szülő nem tud a gyerekének okostelefont venni.
És ez a két gyerek, összevan zárva osztálytársak. Nyilván azr tekintik a többiek menöbbnek akinek jobb van.
Ne értsetek félre 23 éves vagyok már, csak az én szüleim soha semmit nem tudtk megadnk,ami ahhoz vezetett hogy se karrier,se munka, se élet, és kamaszkoromban sem. Se barátnő se semmi.
És,akkor nézem hogy kissrácok 300 ezres telefont nyomogatnak.
Tehát a lényeg annyi: Miért ilyen egyenlötlen a világ? Az egyik magas szintröl indul a másik minusz..az aki a minusz szintröl indul soha nem tudja elérni azt az embert aki eleve magas szintröl indult, ezáltal nem lesz olyan élete.
És nem is az bánt engem, hogy nekem minuszrol kell indulnom,hanwm az hogy igy soha nem tudok normális életet élni.
A lányoknak is gazdag pasi kell, . Meg stb.
Tehát aki 0 szulöi segitséggel lép életbe nem tud boldogulni.
"Én.most szeretnék élni amig fiatal vagyok és késöbb pénzt keresni"
:DD Fordítva ülsz a lovon. Előbb pénzt kell keresni, aztán lehet élvezni - mármint ha olyan élvezetekre vágysz, ami pénzbe kerül. Csak hónap végén van fizetés, nem adják oda előre. Addig annak kell örülni, ami van: lehet járni kirándulni, ingyenes koncertekre, múzeumokba, házibulikba, ahol nem kell fizetni, stb.
"igy hogy nem kapok segitséger és kuzdenem kell, lehet hogy késöbb lesz pénz ,20 év mulva,de fiatalság, és csajom nem."
Csaj minek? Egyelőre még csak ott tartasz, hogy olvass több népmesét és tanulj belőlük! Előbb menj el szerencsét próbálni, kelj át az Óperenciás tengeren, mászd meg a jéghegyet, győzd le a hétfejűt, stb., aztán majd jön a királylány is. De addig mihez kezdene veled?
"A kérdező kommentje:
Lehet nem jol fogalmatam. Én.most szeretnék élni amig fiatal vagyok és késöbb pénzt keresni"
Meg ahogy elnézem, kicsit be is idtál...
Ha sok pénzt akarsz költeni, akkor ahhoz először sok pénzt kell keresni.
Ott az internet, teljesen ingyen elkezdhetsz megtanulni programozni, és 4-5 év múlva már lesz bőven pénzed.
Amúgy a kérdésedre egy Trónok harca idézettel válaszolnék: There is no justice in this world unless we make it.
Én már a második, "Aztán a másik szülő nem tud a gyerekének okostelefont venni" mondatodnál abbahagytam az olvasást.
Baaaaaaazdmeg XD Én meg örültem, hogy volt mit enni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!