Miért ilyen igazságtalan az élet?
Kell egy ilyen is.
Nem jöhet össze mindenkinek, minden.
Így lesz olyan is, akinek soha nem jön össze semmi.
Sajnos ez van.
A karma szó mindenfajta ezoizé és elvont maszlag nélkül annyit jelent csak, hogy a "tett és annak következménye együtt" azaz ok okozatiság.
Aki látja a karmáját annak útja, aki nem látja, annak sorsa van. Mondja a zen buddhizmus is.
Tehát a tudatosság a legfontosabb. Hogy az utunkon járjunk és akkor nem érnek ilyen frusztrációk.
Van szabad akaratunk és felelősségünk is. Sőt a felelősségnek csak és kizárólag akkor van létjogosuktsága, ha szabad akarat is van melléje. Ellenkező esetben értelmetlen lenne.
Biztos nagyon szerencsetlen lehetsz... Esetleg hasonlitsd össze az életed a jelenleg a bolygón nyomorgó pár milliárd ember helyzetével, a történelem során elérhető átlagéletkorral és életszínvonallal vagy csak simán a legtöbb állat helyzetével.
Nekem a jövőről nincs túl jó véleményem, szerintem itt és most elég kivételes helyzetben élünk. Nincsenek háborúk, éhínség, ellenben van közbiztonság, közoktatás, közegészségügy.
Ne engedd, hogy csak az agyadat mosó reklámok, közösségi oldalakon bemutatott ál-életek és csillogó hazugságok alapján tekints saját magadra.
Most hogy nagyjából tisztáztuk a helyzetedet a világban és a saját fejedben, már csak egy dolgot kell tenned, dolgozni azért amit szeretnél elérni. Dolgozni saját magadon, a kapcsolataidon, más embereknek, hogy legyen pénzed. Mást nagyon nem tehetsz, és ne hidd, hogy aki most teljesen boldognak tűnik, sikeresnek, az mindig az lesz... Lehet akármilyen betegsége, átélhet akármilyen tragédiát, amiért 10-20 év múlva nem hogy nem cserélnél vele, hanem egyenesen sajnálni fogod.
Ne hasonlitgasd magad másokhoz, a saját életedet éld és azon dolgozz, hogy az jobb legyen.
Mindenki ugyanúgy születik.... csak amikor "jobbra kellett volna menni, Te balra mentél"
.....
25 évesen munkanélküli, 1 hétig még hajléktalan is voltam, most 30 évesen megvettem a saját házam, munkám van, van életem...
Család hiányzik, de majd az is jön....
Soha eszembe nem jutott, mást okolni, tudtam a miérteket, javaslom keresd meg Te is és valtoztass!
Ezen már én is gondolkoztam!
Hiszen sokszor látni olyan embereket, akik látszatra ugyanazt a befektetést megteszik és mégsem, egyszerűen nem jutnak tovább megrekednek!
Én fontosnak tartom, hogy legyenek céljaink mind rövid, mind hosszútávon.De ha valaki alapvetően sikertelennek érzi magát, akkor egyelőre szerény célokra van szükség.
Szerintem egy elért cél, akkora lendületet hoz, hogy egyszerűen bevonzzuk a következőt és így lehet egyre feljebb és feljebb törni.
HITTEL! Reménnyel!Szorgalommal, akarattal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!