Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jól teszem, ha nem bizok apámban?

Jól teszem, ha nem bizok apámban?

Figyelt kérdés

Mikor segitsegre volt szuksegem segitett , de alapvetöen , amikor beszelgettunk es amiket mondott , abból az jött le , hogy ellenseges velem szemben , a csalad vagyonát idegen nökre herdalta, engem es anyam ellensegnek kialtott ki , hogy maga elött megmagyarazza az aljas tetteit , Mondjuk nem éheztunk mellette , es zsebpenzt adott , de morogva sokszor es úgy erezte hogy az idegenekre kell költsön , en majd dolgozzak ha kell valami stb

Nyiltan kimutatta hogy gyulöl is, semmi mem volt jó, amit tettem.

Most hogy megöregedett es a penze elúszott , anyam mellé savanyodott es szukösen elnek

Anyam szerint bocsassak meg neki ( most is undok) mert azert csak felnevelt

Ez igaz , nem is haragszom mar, de tudom , erzem , es emlekszem milyen ellenseges volt velem tehat nem a javamat akarta , szó szerint vegulis ellenseg volt . Mennyire okos dolog lenne ezt elfelejteni , szeretni valakit , aki teged gyulöl es az eletedre tört azaltal, hogy a szönyeget kihúzta a lábad alól , a nagy semmivel lökött ki az életbe , mert nem akarta másképp.

Anyam azt mondta hogy a lakast en kene örököljem ( nincs testverem) de apam bele betegedett, hogy nem inkabb egy alapitvanynak akarja adni , mert mit tettem en azert a lakasert ? ( ott nöttem fel )

Tehat adott is de gyulölt is igy egy nagy lelki katyvaszt okozott nekem , csomó buntudatot

Éltanuló , komoly , túl komoly lány voltam , takaritottam otthon , mindent csinaltam

Egy reggel valami 8 eves voltam es nehezen ebredtem es elkezdett habzó szájjal verni egy vallfaval , hogy menjek iskolaba mert ö nem nevel kur.át !!

Habzó nyálpöttyökkel a nyelvén

De felnevelt es szeret allitólag , csak nem tudok róla

En nem tartom vele a kapcsolatot csak anyámmal , sokszor ezek miatt ra is haragszom de nincs eröm megszakitani vele is a kapcsolatot , szeretem

Apamat nem szeretem es nem felejtek

Habar igen , volt mit ennni es zsebpenz is volt , meg taxizas a suliba de pokol volt az eletem ezzel az emberrel

Folyton szekirozott , nem volt intimitas , nem zarhattam a szobaajtóm mert megsertödött , folyton ugraltatott, duzzogott valamiert , kiszolgaltatta magat velem . Mikor nözött , legalabb nem volt otthon .

2018. okt. 2. 13:17
 1/4 anonim ***** válasza:
12%
Nem bántásból,de biztos h ő az apád,azért ekkora utálatnak oka van,sok nő másét viszi haza és onnan ered a probléma h apa rájön..
2018. okt. 2. 13:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jól teszed. Én sem bíznék egy ilyen apában.

Az, hogy nem éheztetett, nem csapott ki az utcára nem érdem vagy szívesség, amiért hálásnak kellene lenned, hanem törvényi kötelessége. Alap. Szóval nem zsarolhat azzal, hogy "én felneveltelek" , főleg úgy nem, hogy semmi köszönet nem volt abban, ahogy csinálta, sok fájdalmat okozott, stb.

Ha valaki szeret, akkor az úgy viselkedik veled, hogy neked is jó legyen. Nincs olyan, hogy "igazából szeret, csak nem tudja kimutatni". Ez csak a bántalmazók, elhanyagolók mentegetése.

2018. okt. 2. 15:39
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Bízol vagy sem, ő az apád. De mi is a pontos kérdés?

Ha életében elájándékozza a lakást, akkor így jártál, te valóban nem tettél semmit azért a lakásért olyan értelemben, hogy nem te kerested rá a pénzt.

2018. okt. 2. 15:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Kinek akar elajándékozni egy fél lakást?

Mert a fele gondolom az anyádé.

2018. okt. 2. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!