Hogyan oldjam meg az életemet?
Szerintetek, boldonulnak meg ahogy öregszenek, panellakásban lakunk, itt is születtem, itt is lakok még velük. Hogy miért ne vesézzük. Maradjunk annyiban, hogy a pesti albi árak egekbe vannak, de a fizetés meg egyenlő a 0-val. Tehát kényszerből lakok már itt, 27 éves leszek , abrátnőm életemben nem volt. Kicsi a szobám, kinőttem már rég de a szüleimet nem tudom elviselni.
Úgy kezelnek, mint régen, szinte semmi változás.. Nem tvzhetek., este 18 után és stb. ÉS se most se régen, nem tudtam ide felhozni senkit, mert azota nicns felujitva a lakás. Nincsen privát légterem, Anyám állandoan itthon van. Igazság szerint nekem kéne elköltözni, na de szüleim nem tdutak nekem összesoporlni legalább annyit egy albérletet kifizessek, éna havi 130 ezer ftos fizetésemből, biztonsági őr vagyok, nem tudok. Fiizetnem kell a szüleim hitelét és stb... ÉS öregszek elmegy az idő, a fiatalság és még nem is éltem, ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!