Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan oldjam meg az életemet?

Hogyan oldjam meg az életemet?

Figyelt kérdés

Szerintetek, boldonulnak meg ahogy öregszenek, panellakásban lakunk, itt is születtem, itt is lakok még velük. Hogy miért ne vesézzük. Maradjunk annyiban, hogy a pesti albi árak egekbe vannak, de a fizetés meg egyenlő a 0-val. Tehát kényszerből lakok már itt, 27 éves leszek , abrátnőm életemben nem volt. Kicsi a szobám, kinőttem már rég de a szüleimet nem tudom elviselni.

Úgy kezelnek, mint régen, szinte semmi változás.. Nem tvzhetek., este 18 után és stb. ÉS se most se régen, nem tudtam ide felhozni senkit, mert azota nicns felujitva a lakás. Nincsen privát légterem, Anyám állandoan itthon van. Igazság szerint nekem kéne elköltözni, na de szüleim nem tdutak nekem összesoporlni legalább annyit egy albérletet kifizessek, éna havi 130 ezer ftos fizetésemből, biztonsági őr vagyok, nem tudok. Fiizetnem kell a szüleim hitelét és stb... ÉS öregszek elmegy az idő, a fiatalság és még nem is éltem, ..

2018. szept. 12. 22:57
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
Tegyük fel hogy reggel 6-tól 15-ig dolgozol, valahova el mehetnél délutános mûszakba 4-5-6 órába aztán azt a pénzt csak a tied lenne arról a szüleid sem tudnának, de ha így folytatod és csak vársz a csodára akkor nem sokra fogod vinni, ezért kell hogy fel álj és ha kell éjszaka is dolgozz 1 évig csak ki bírod? máshogy nem fog sikerülni, ne panaszkodj, hazudd azt a szüleidnek hogy kevesebb fizut kaptál stb.
2018. szept. 19. 03:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!