Hogyan oldjam meg az eletemet?
24 eves fiu vagyok, baratnom sosem volt meg egy csok sem. Ugy erzem korban levagyok maradva, soha nem eltem ki a kamaszkoromat. Egyszer sem voltam buliban, sosem cigiztem nem ittam. Nehany evvel ezelott, meg buszke voltam magamra, azonban mara bant, hogy nem eltem ki. Sosem volt haverom se baratnom. Egyszersem, meg egy oleles sem. Semmi.
Nagyon bant engem,hogy minden kamasznak van, nekem meg nem volt. Szakacs iskolaba jartam, de nem vegeztem el,3ev utan kileptem, es inkabb erettsegit tettem le. 2012ota itthon ulok, felek elkezdeni elni, nem tudom mit tanuljak, mit dolgozzak, depresszios lettem az itthonlettol, szuleimnek sincs penze. Allast nem talalok, de szornyen szorongok. Ugy tudom mehfogalmazni hiaba a kor, ha benne ragadtam a. 17eves koromba, azota lettem depresszios, es most kezdek ugy erzem kijonni belole, de mar keso, 24evesen kezdjem el elni.a18eves kortol? Szornyen depresszios voltam, szorongo felos. Viszont decemberben toltom.a 25t. Es benne ragadtam a17-18eves koromba.
El kéne menned egy pszichologushoz. Hidd el, h segitene megadni a kezdő lökést. Aztán szép lassan, apránként nekifogni. Elöször kéne egy melo, tök mindegy mi, menj el vmi vendéglátoba, vagy gyárba. Ott a kollégákkal elöbb utobb el kezdesz beszélgetni, kialakulhatnak haverságok, estleg barátságok. Velük el tudsz majd menni szorakozni, és ott estleg lányokkal is ismerkedhetsz majd. Ne kapkodj, csak lassu léptekkel haladj, ahogy neked jol esik.
Az meg hogy nem iszol, nem cigizel, tök jó dolog, erre lehetsz is büszke!
Csak ne add fel, ne keseredj el, mert akkor még nehezebb lesz a feladat.
Kezdj elöbb munkát keresni a neten. Irj egy önéletrajzot, neten van csomo jo ötlet. Elküldözgeted, elmégy oda, ahova behivnak, ez is egy jo lépés afelé, h kimozdulj. Ha nem tetszik vmi, akkor nem vállalold el. Csak probálkozz, legalább ezzel is vmi kis célt kitüzöl magad elé, ami elöre visz és ad vmi értelmet az életednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!