Hogyan oldjam meg?
Figyelt kérdés
Röviden, a szüleimmel és a testvéreimmel szeretném ha igazán jó kapcsolatunk lenne. És egyszerűen nem tudom hogyan kéne. Sosem volt kifejezetten rossz kapcsolatunk. Csak olyan semmilyen. És félek hogy 20 évesen már nem fogom tudni ezt át élni.
Próbáltam már lépni amúgy ez miatt de nem úgy alakult sajna ahogy szerettem volna....
2018. júl. 29. 00:12
1/2 anonim válasza:
Szervezzetek közös programokat, beszélgessetek sokat. Családi napok..
Mondjuk hétvégén nézzetek közösen valami filmet stb.
Nem tudom.. szerintem a nyílt beszélgetés sokat számít.
2/2 anonim válasza:
Szervezzetek koos programokat, szerintem az is sokat segithet ha besegitesz nekik haztartasban/szerelesben akarmiben. A film dolog szerintem nem egy jo otlet, hiszen ott nem tudtok eleget kommunikalni, ami altal halott az ugy. Tarsasjatekokat is kiprobalhatnatok hetvegente mikor mindenki otthon van. Pl.: monopoly, orszag-varos, activity stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!