Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan oldjam meg, hogy a...

Hogyan oldjam meg, hogy a barátommal legyek?

Figyelt kérdés

A fiú aki tetszik távol lakik tőlem a szüleim tudnak róla.És azt is tudják,hogy szeretnék hozzájuk elmenni.Ők vinnének el mert szeretik tudni,hogy biztonságban vagyok.A fiúval már találkoztak és tudják,hogy nagyon sokat jelent nekem.Csak az a probléma,hogy nem tudom,hogy mennyi időre és,hogy oldhatnám meg mivel dolgoznak így csak hétvégén tudnék menni de nem szeretnék úgy vele lenni,hogy szombaton megyek és már délután vagy este fele már megyek is haza mert akkor nem tudnék valami sokat vele lenni.Ott szeretnék aludni de nem tudom,hogy oldjam meg mert oké ott alszok és utána riasszam apát,hogy egy nap múlva vasárnap jöjjön értem.Mert hétfőn már nem tudna mert dolgozik.A párom anyukája megengedi,hogy ott aludjak mert ő szeret engem őt nem zavarom csak nem akarok apával se kicseszni.Tudom mehetnék vonattal is de a szüleim féltenek és max később mennének bele,hogy utazzak egyedül.Hogy oldjam meg?Természetesen a saját pénzemből állnám a benzint.

18/L

2018. jan. 11. 20:40
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
98%

Milyen távol lakik?

18 évesen én egyedül is elengednélek, vagy megengedném hogy hazajöjj egyedül

2018. jan. 11. 20:46
 2/29 A kérdező kommentje:

264kmre.

A szüleim tudják,hogy rendes megbízható fiú és bennem is lehet bízniuk az anyukájával is találkoztak már őt is aranyosnak találták.

2018. jan. 11. 20:47
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
És akkor miért nem mehetsz egyedül?
2018. jan. 11. 20:52
 4/29 A kérdező kommentje:
Múltbeli dolgok miatt féltenek túl a szüleim.(:
2018. jan. 11. 20:55
 5/29 anonim ***** válasza:
90%
Hat az azert tenyleg tulzas, hogy apukad 1000km-t kocsikazgasson ezert hetvegen. Ugy nem lehetne, hogy szombaton reggelre mentek es este meg haza? Apud meg addig anyukaddal csinal valami programot ott a kozelben. Mondjuk en 18 evesen utaztam ennyit egyedul az egyetemre meg haza, raadasul borzalmas volt a tomegkozlekedes, 4-5 atszallas volt benne. De az, hogy apukad elkocsikazgassa az egesz hetveget ezert... haaaaat... nem beszelve arrol, hogy ez mennyibe kerulne.
2018. jan. 11. 20:57
 6/29 anonim ***** válasza:
95%
Nézd meg hogy lehet oda menni hogy ha nem kocsival mennél. Értelmesebb inkább hosszú hétvégére menni hogy ha messze lakik. Pl péntek estére oda mész és vasárnap jössz (ha sulis vagy). Ha meg aggódnak azért mert nem szeretnek hogy sötétben mászkálj akkor utazz még napközben. Szerintem te is tudod hogy ha komolyan gondoljátok akkor muszáj lesz megszoknod a vonatot hisz nem vihetnek mindig a szüleid.
2018. jan. 11. 20:59
 7/29 anonim ***** válasza:
77%
Sajnállak kérdező. :( Milyen multbéli dolgok? Bármi is az nem indok h megfojtsanak. Vonatra 18 évesen se szállhatsz v buszra egyedül ,ott azért komoly gondok vannak,és még 30 évesen is ők fognak fuvarozni boritélkolhato,ha nem állsz már most a sarkadra.
2018. jan. 11. 21:06
 8/29 anonim ***** válasza:
59%

Menjen a barátod hozzád.

Milyen dolog ez hogy a csajom mennek a srácután ?

Elvonatozik hozzád ennyi.

Nem vagyok maradi vagy öreg de szerintem az okés!

22f

2018. jan. 11. 21:50
 9/29 anonim ***** válasza:
93%

jézus... én már 14 évesen egyedül repültem, és a repérről is busszal kellet mennem másik városba és csak oda jöttek értem, 18 évesen meg külföldre költöztem és itt nem ismertem senkit és nem kisértek el a szüleim. Szóval nekem ez érthetetlen. Főleg ha ismerik a fiút és tudják, hogy megbízható. 250km meg tényleg nem a világ vége.

És ennyi erővel meg maradj otthon, mert ha lemész a boltba, vagy suliba ott is simán történhet veled valami.

Én a helyedben beszélnék velük, hogy tényleg nem vagy már csecsemő és ha az megnyugtatja őket szívesen felhívod őket minden átszállás után, meg ha megérkeztél, az talán megnyugtatja őket.

De nem tudom mi történt a múltban, ami miatt nem engednek el, így nehéz tanácsot adni.

2018. jan. 11. 21:52
 10/29 A kérdező kommentje:
Nem tudna elvonatozni mivel a barátom kerekesszékes és nem tud egyedül közlekedni tehát nem tudna egyedül eljönni hozzám mert a mozdonyvezető nem vállalná érte a felelősséget.
2018. jan. 11. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!