Hogyan oldjam meg, hogy a barátommal legyek?
A fiú aki tetszik távol lakik tőlem a szüleim tudnak róla.És azt is tudják,hogy szeretnék hozzájuk elmenni.Ők vinnének el mert szeretik tudni,hogy biztonságban vagyok.A fiúval már találkoztak és tudják,hogy nagyon sokat jelent nekem.Csak az a probléma,hogy nem tudom,hogy mennyi időre és,hogy oldhatnám meg mivel dolgoznak így csak hétvégén tudnék menni de nem szeretnék úgy vele lenni,hogy szombaton megyek és már délután vagy este fele már megyek is haza mert akkor nem tudnék valami sokat vele lenni.Ott szeretnék aludni de nem tudom,hogy oldjam meg mert oké ott alszok és utána riasszam apát,hogy egy nap múlva vasárnap jöjjön értem.Mert hétfőn már nem tudna mert dolgozik.A párom anyukája megengedi,hogy ott aludjak mert ő szeret engem őt nem zavarom csak nem akarok apával se kicseszni.Tudom mehetnék vonattal is de a szüleim féltenek és max később mennének bele,hogy utazzak egyedül.Hogy oldjam meg?Természetesen a saját pénzemből állnám a benzint.
18/L
Milyen távol lakik?
18 évesen én egyedül is elengednélek, vagy megengedném hogy hazajöjj egyedül
264kmre.
A szüleim tudják,hogy rendes megbízható fiú és bennem is lehet bízniuk az anyukájával is találkoztak már őt is aranyosnak találták.
Menjen a barátod hozzád.
Milyen dolog ez hogy a csajom mennek a srácután ?
Elvonatozik hozzád ennyi.
Nem vagyok maradi vagy öreg de szerintem az okés!
22f
jézus... én már 14 évesen egyedül repültem, és a repérről is busszal kellet mennem másik városba és csak oda jöttek értem, 18 évesen meg külföldre költöztem és itt nem ismertem senkit és nem kisértek el a szüleim. Szóval nekem ez érthetetlen. Főleg ha ismerik a fiút és tudják, hogy megbízható. 250km meg tényleg nem a világ vége.
És ennyi erővel meg maradj otthon, mert ha lemész a boltba, vagy suliba ott is simán történhet veled valami.
Én a helyedben beszélnék velük, hogy tényleg nem vagy már csecsemő és ha az megnyugtatja őket szívesen felhívod őket minden átszállás után, meg ha megérkeztél, az talán megnyugtatja őket.
De nem tudom mi történt a múltban, ami miatt nem engednek el, így nehéz tanácsot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!