Hogyan oldjam meg, hogy a barátommal legyek?
A fiú aki tetszik távol lakik tőlem a szüleim tudnak róla.És azt is tudják,hogy szeretnék hozzájuk elmenni.Ők vinnének el mert szeretik tudni,hogy biztonságban vagyok.A fiúval már találkoztak és tudják,hogy nagyon sokat jelent nekem.Csak az a probléma,hogy nem tudom,hogy mennyi időre és,hogy oldhatnám meg mivel dolgoznak így csak hétvégén tudnék menni de nem szeretnék úgy vele lenni,hogy szombaton megyek és már délután vagy este fele már megyek is haza mert akkor nem tudnék valami sokat vele lenni.Ott szeretnék aludni de nem tudom,hogy oldjam meg mert oké ott alszok és utána riasszam apát,hogy egy nap múlva vasárnap jöjjön értem.Mert hétfőn már nem tudna mert dolgozik.A párom anyukája megengedi,hogy ott aludjak mert ő szeret engem őt nem zavarom csak nem akarok apával se kicseszni.Tudom mehetnék vonattal is de a szüleim féltenek és max később mennének bele,hogy utazzak egyedül.Hogy oldjam meg?Természetesen a saját pénzemből állnám a benzint.
18/L
Kérd el a kocsit apádtól és vezess le.
264 km nem nagy táv.
Na ne már. 19 évesen miután külföldre költöztem, kb 1-3 havonta repkedtem egyedül, néha átszállással, néha törölt járatok miatt az utolsó 400 km-t vonattal, néha a szomszéd városba repülve mert úgy olcsóbb volt. Azon kívül hogy néha futottam 12 kilóval a hátamon hogy elérjem a csatlakozásom, semmi bajom nem lett.
Veszel szépen egy vonatjegyet, felülsz a vonatra és leszállsz a végén. Mégis mit csinálhatnál közben amit amúgy nem?
Először azt írod hogy tetszik, most meg hogy már 1 éve vele vagy
Menjél már..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!