Összeverekedtem a legjobb barátommal! Egyikünknek sem volt igaza, most lapítunk mindketten. Hogy oldjam meg?
Egyszerűen kérj tőle bocsánatot. Azzal, hogy tudod, nem lett volna szabad beleszólnod a választásába (hiszen ő fog vele élni!), de a jó szándék vezetett.
Tedd meg minél előbb, mert ahogy telik az idő, egyre nehezebb lesz!
Szia!
Okos enged....ha nagyon ki szeretnél vele békülni, akkor neked kellene itt "laposkúszni". (pl. email, vagy telefon) Ha ő is igazi barát , akkor kész a békülésre.
Fogsz egy üveg bort, becsöngetsz, leültök, megbeszélitek. (Bort megisszátok, de porosodjon!)
Innen opcionális, én ezt tenném:
- Elnézést kérnék, hogy olyanba ütöttem az orrom, ami nem az én dolgom, elmondanám, hogy csak a jó szándék vezetett.
- Hangsúlyoznám, hogy nekem sokat ér a barátságunk.
- Megígérném, hogy csak akkor adok neki párválasztási tanácsot legközelebb, ha kéri. (Ettől a véleményemet még megtarthatom, akár el is mondhatom. Csak nem mindegy, hogyan?)
Kb. ennyi. Nagyfiú(?) vagy, megoldod. :oP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!