Hogyan oldjam meg az életemet?
Szerintetek, boldonulnak meg ahogy öregszenek, panellakásban lakunk, itt is születtem, itt is lakok még velük. Hogy miért ne vesézzük. Maradjunk annyiban, hogy a pesti albi árak egekbe vannak, de a fizetés meg egyenlő a 0-val. Tehát kényszerből lakok már itt, 27 éves leszek , abrátnőm életemben nem volt. Kicsi a szobám, kinőttem már rég de a szüleimet nem tudom elviselni.
Úgy kezelnek, mint régen, szinte semmi változás.. Nem tvzhetek., este 18 után és stb. ÉS se most se régen, nem tudtam ide felhozni senkit, mert azota nicns felujitva a lakás. Nincsen privát légterem, Anyám állandoan itthon van. Igazság szerint nekem kéne elköltözni, na de szüleim nem tdutak nekem összesoporlni legalább annyit egy albérletet kifizessek, éna havi 130 ezer ftos fizetésemből, biztonsági őr vagyok, nem tudok. Fiizetnem kell a szüleim hitelét és stb... ÉS öregszek elmegy az idő, a fiatalság és még nem is éltem, ..
Miért kapok gyárba 30 ezerrel ftal többet? Abbol se telik albérletre,gondolkodjál már.Most az a 30 ezer ft kulonbozet nem tul sok.
Egy normális fizu minimum netto 320 ezer ft amibol már lehet egyedul élni is akár Pesten .
En Sopronban lakom. Itt ugyan azok az alberlet arak vannak mint Pesten! Pont nekem ne magyarazd mar meg h nem egyszeru! En ia albiban lakom meg legalabb 5evig.
Neked teljessen mindeggy ki milyen tanacsot ir..s.semmi nem jo es mindenre jon a kifogas.
Irtam jet peldat is ahol es az se jo. Atmenetileg nem jo a gyar szallassal. Baszzzki...dolgoznal igy egy evet aztan tudnal tanulni es lenne jobb allas!
De bem baj! Kar a szoert. Marafj akkot abban az allapotban amiben vagy! Aztan sirjal tovabb!
Áhh haggyuk,nem értitek. Most is dolgozok, csak keveset keresek . Gyárban sem kapnék nagyon többet. Amit én most keresek szüleim hitelét nekem kell fizetnem havi 80-90 ezret,nem marad tanulásra.. nem tudok gyujteni.
2 éves a hiteluk. Ha meg nem fizetem,mehetek innen és nem fogok találni, albérletet ami olcso.,Pesten ennyi.
Azelott 60at irtal! Na mindegy.
Te nem erted! Lusta vagyogy es inkabb tespedsz anyudeknal.
90bol meg mar talalsz albit ha mastnem tarsberletet. Ne magyarazd mar meg!
Megérdemled a sorsod, más is szülői támogatás nélkül tanul, akár egyetemen is, mégis jól megvan és lesz is majd az életben.
Én egyetemre járok, dolgozom napi 3-12 órát, szülői támogatás nélkül albérletben élek és képzeld remekül megvagyok és még is leszek, ha végzek..Nehogy 27 évesen ne tudj dolgozni és tanulni is.
31
Nem igaz Az összeg, amit megjelöltél.
Tipikus példája vagy annak, hogy ha annyi energiát fektetnél a megoldásba, mint a problémába, már meg lene oldva.
More ebbű baj lesz..Azonnal kezd el magad képezni kulonben tonkre megy a kis eleted.Nem viccelek.
Szerezz vmi jobban fieto munkat .
2 héten belul!
Dolgozz 2x annyit.
Ne lehyenek kiadasid és kezdj el végre él i.Minnel tovabb varsz annal nagyobbat vesztesz.
Folyamatosan vesztesz szval ennek most itt vége haverom.Ezentul egy nyertes leszel b+!!!!
Gyerunk nincs tobb lepecolas csak keményen kulonben nemsokara 30 leszel uttana hamsr eltelik par ev es 35 uttana egy ket ev es mar majdnem 40.
Az életed 1/3 at elbasztad!Tanulj a hibádból és 6x olyan kemény legyél és meg talán be is hozhatod a lemaaradasodat.Cdak elegyel kirvatokos es kemény.Dolgozz dolgozz dolgozz.
Aludj csak 6oart es dolgozz 16 orát gyerunk kepes vagy ra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!