Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért szeretik jobban a tesomat?

Miért szeretik jobban a tesomat?

Figyelt kérdés

Van egy batyam en lany vagyok.

A szulok zeneszek es enem is jaratnak zenere de iden mar nem csinalom.

Nem jott be az hogy zenesz legyek.

Viszont a tesom zenesz akar lenni lehet ezert de lehet amugyis anya ot sokkal jobban szereti.

Ugy erzem apa ugyanugy szeret minket de a tesommal tobbet fogallkozik.

Tesom folyton idegesit mindenert beszol folyton hulye gunyneveket aggat ram amin anyuek csak nevetnek.

Anya tagadja hogy jobban szereti de en latom.

Es mindig neki ad igazat es mindig en vagyok az aki megjarja.

Es nagyon rosszul esik tesom is nagyon rondan beszel velem de ez mar nekik fel se tunik csak forditva. Mit csinaljakv

2018. szept. 1. 13:27
 1/6 anonim ***** válasza:
14%
Minden gyerek így érzi, de ezt te csak így gondolod, ne légy már csecsemő és ne féltékenykedj a testvéredre.
2018. szept. 1. 13:39
 2/6 A kérdező kommentje:

Ahj tudtam lesz itt pár ilyen ember.

Anyukám mindig őt védte elhalmozta pénzzel nekem meg mindig mondja hogy mindent megvesz nekem (pedig nem vagyok kovetelozo altalaban minden fontosabb dolgot amit kell en fizetek magamnak) s hogy en arra se vagyok kepes h szeressem a tesomat.

Pedig szeretem csak baromi idegesito es nem hagy beken. A szuleim meg mindig mindenbe mellette allnak

2018. szept. 1. 13:45
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
Engem is csesztettek a bátyámék míg kisebb voltam, később nagyon jó lett a kapcsolatunk, szerintem így van ez sok családban.
2018. szept. 1. 14:18
 4/6 anonim válasza:
48%
Amikor fiatal voltam én is igy éreztem hogy növéremet jobban szeretik mint engem. Most viszont hogy én is anyuka lettem lányomtol én is negkapom hogy az öccsét jobban szeretem mint őt pedig ez nem igaz anya ként felnött fejjel máshogy látni dolgokat mint fiatalon és igenis rájöttem hogy engem is ugyan ugy szerettek a szüleim csak én dacos voltam nem engedtem közel magamhoz öket,nincs olyan hogy az csak ezt szeretem vagy csak azt a szülöi szeretet ugyan olyan,hisz egy részünkböl vagytok,ne zárkoz el töllük és meglátod hogy csak te gondoltad rosszul :)
2018. szept. 1. 14:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszi mindnekinek csak nagyon rossz mert megis ugy tunik
2018. szept. 1. 14:31
 6/6 anonim válasza:
Nálunk is van hasonló. Apám batyamat szereti engem leszar és velem a szigorú nekem nem lehet semmit csinálni kb.. Regebben ugye sokszor volt hogy egyedül voltunk itthon batyammal és ő folyton megvert mindig teli voltam kék lila foltokkal és én voltam a rossz hogy miért nem hagytam békén .. 3evvel fiatalabb húgát könnyebb meg verni.. sose osztották ki még akkor se mikor alig bírtam lábra állni , ülni és feküdni fáj , menni meg végkepp valami sérült a csipomnel asszem. Szóval csak nyugi neked még nem is olyan rossz!
2018. szept. 2. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!