A szuleim mert szeretik jobban a tesomat?
VESSZŐT, és MONDATVÉGI ÍRÁSJELET!!!!!!!!!!444!!!!!!
érthetetlen az egész kérdés, egyszerűen nem volt türelmem a 3. sornál tovább olvasni.
egybe van írva az egész...
Igen, az írásod én is alig tudom értelmezni.
Kérdezd meg tőlük. (tudom, hülyeségnek tűnhet)
Vagy szólj be nekik. Bátyáddal jóban vagytok, vagy te vagy a család fekete báránya?
..................................................................................................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Tessék, itt van pár írásjel. Kezdésnek elég lesz.
Nem tudom, hogy én vagyok-e a túl érzékeny, de ő mindig sokkal jobb nálam. Ő a fiú. 5 évvel idősebb.
Ha egy rosszab jegyet kapok, már az jön, hogy ő bezzeg sokkal jobb volt ennyi idosen mint én, ő a sokkal szebb, az okosabb, a kedvesebb, szerintem tőlem mindenki azt várta, hogy olyan jó leszek mint ő: egy aranyos kislány, aki nem szól vissza, kitűnően tanul, szép és azt csinalja amit mondanak neki.
Nem vagyok én rossz gyerek, nem cigizek meg ilyesmik, csak ha úgy van, megmondom a véleményem, de probálok mindenben jobb lenni. Jobban tanulok, de ha mondjuk kapok egy ötost meg egy hármast rögton "Mi az a hármas?" Neki meg nem baj "majd kijavitod"
Ő megkapja a 40 ezres Nike cipot en max a 10 ezreset és ez azert van, mert én allitolag nem vigyázok rá. Hát nekem meg nem tunt fel. Meg "nekem nincs szuksegem rá", hát neki biztosan.
A nagymamám is őt szereti jobban, a rokonainknál is ő a tokéletes első gyerek, első unoka. Egyszeruen nem értem, hogy miért van. Ő mivel jobb nálam, hogy én csak azt kapom, hogy "ő ebben jobb volt"?
Tessék, itt egy szalonképesebb változat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!