Jobban szeretik a tesómat? Bővebben lent.
A bátyám az első gyerek a családba. Róla már gyerekként is sokkal több kép készült,mint rólam. És most is elég nagy a megkülönböztetés. Ő mehet akárhova és akármeddig lehet,ha hazaér csak annyit kérdeznek,hogy: na mi van kisfiam? megjöttél?
Nekem viszont időre kell jönnöm,ha kések kiabálnak és nem becézgetnek ahogyan a bátyámat. Neki nem kell csinálnia semmit egész nap a gép előtt ül és mikrofonon beszélget amitől már teljesen kikészülök,mert se tv-t nézni se zenét hallgatni nem tudok mert ő beszél beszél beszél,ha valaki jön hozzám (barátom vagy barátnőim) akkor mindenki hülyének nézi mert olyan mintha magába beszélne és persze beszélgetni sem tudunk,mert ordít a mikrofonba. Ezért a szüleim nem szólnak neki,viszont ha én zenét hallgatok egyből kapcsoljam le vagy halkítsam le. Ha valahova elteszem a mikrofont akkor én vagyok a szemét és azonnal adjam vissza neki... Velem mindenért kiabálnak,de ha ő ugyanazt csinálja akkor semmi.
Miért van ez? Jobban szeretik őt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!