Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám szégyell engem? Miért...

Anyukám szégyell engem? Miért nem ért meg?

Figyelt kérdés
Bizonyos dolog miatt kicsit depressziós lettem és zárkózott. Az utóbbi pár hónapban szinte ki sem mozdultam itthonról, híztam is kicsit. Nem szeretek felvenni rövid nadrágot meg rövid ujjút. Ma mentünk volna vhova és anyám nem engedte, hogy vele menjek, mert hosszú nadrágba és kardigánba akartam menni. Összeveszett velem, kérdeztem, hogy szégyellesz, mondta igen, én nem égek veled. :(
2018. aug. 30. 11:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
66%

Bocsi, de nem leszel vékonyabb a kardigántól.

A hosszú gatyával szerintem nincs gond. Nagyon sokan abban járnak már a héten, mert reggel hideg van és sokan korán indulnak és nem öltöznek át napközben. De attól nem leszel husibb, hogy leveszed a kardit és pólóban vagy. Nyilván nem kell egy totál feszülős kis mini top, de egy normális felső mindenkinek jó.

Szerintem nem szégyell igazából, csak valószínűleg hisztisnek gondolt és elszakadt nála a cérna.

2018. aug. 30. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!