Első unoka bejelentését szülinapkor? Jó megoldás?
Anyukám jövőhéten lesz 45 éves, a hétvégén lesz egy nagyobb családi összejövetel, viszont magán a szülinapján csak mi a páromma, anyu férje és a nagyszüleim megyünk vacsorázni.
Szerintetek az jó lenne, ha az ajándékát (wellness hétvége) becsomagoltatnám és mellé írnék egy levelet a pici nevében? Vagy még eszembe jutott az, hogy veszek valahol egy nagy képkeretet, amibe több fénykép fér és az egyik keretbe a baba ultrahang fotóját teszem.
ÉN biztosan berágnék, ha a szülinapomon a lányom-figam ünnepeltetné magát.
Szerintem tegyétek máskorra, nem kell ellopni a show-t.
kérdező, a fattyús komment törölve lett mivel jelentettem, mert még nekem is rosszul esett
hogy lehet egy ilyen pici kis csöpséget akit annyira várnak csak úgy lefattyúzni??
Neked semmi, nekünk már most nagyon fontos. Nem értem, minek kell ilyen válaszokat írni.Neked ez totál hétköznapi dolog, számomra a betegségem miatt pedig egy kisebb csoda, hogy gyógyszerek és hormonok nélkül, normális módon sikerült teherbe esnem.
Szeretjük a felhajtást, ezt sem úgy fogom bejelenteni, mintha vettem volna egy pár új cipőt.
39
Kérdező, ha nem vagy képes megérteni, hogy a 45 éves anyád, bármennyire vágyhat unokára, nem 65, hanem még majdhogynem csajszámba menő nő, akinek minimum jár a saját szülinap, és te ezt akkor is és de és de és de le akarod uralni a saját dolgoddal, mert ez neked micsoda csoda, akkor tedd ezt.
Végtelenül önző dolognak tartom. Ha nem érted, akkor még nagyobb önzőségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!