Első unoka bejelentését szülinapkor? Jó megoldás?
Anyukám jövőhéten lesz 45 éves, a hétvégén lesz egy nagyobb családi összejövetel, viszont magán a szülinapján csak mi a páromma, anyu férje és a nagyszüleim megyünk vacsorázni.
Szerintetek az jó lenne, ha az ajándékát (wellness hétvége) becsomagoltatnám és mellé írnék egy levelet a pici nevében? Vagy még eszembe jutott az, hogy veszek valahol egy nagy képkeretet, amibe több fénykép fér és az egyik keretbe a baba ultrahang fotóját teszem.
Inkább ne tedd.
Egyrészt az ő születésnapja, és nem rólad szól.
Másrészt nem hinném, hogy egy "nagyobb családi összejövetelen" szeretne az anyukád meghatódni vagy örülni.
Adj neki ajndékot, élevezze ki a születésnapját, más majd utána, valamikor bejelentitek neki. De ha mindenáron akkor akarod, akkor a "magán szülinapján" add neki oda ezt, ne a nyilvánoson, ott kapjon rendes ajéndékot és élvez ki a napját.
Szerintem nem jó ötlet.
Maga a képkeretes ötlet nem rossz. Csak én nem kötném a szülinaphoz. A héten átmennék hozzá, odaadnám neki, nem szülinapi ajándéknak, hanem csak úgy, meglepetésnek. Biztosan örülni fog, és így sokkal jobban lesz időtök egymással foglalkozni, beszélgetni a babavárásról, mint a szülinapi bulin.
Szerintem se jót ötlet. A kérdésbe még azt írtad, hogy nagyobb családi ünnep, az egyik válaszodba meg hogy csak ez meg az lesz ott. Most akkor hogy is van ez?
10-ből 9 ember azt írta neked, hogy nem jó ötlet.
De te nem tudod ezt elfogadni.
Te már úgy is eldöntötted, hogy hogyan adod át. Akkor minek teszel itt fel kérdést?!
én még egy olyat tudnék elképzelni, hogy egy "világ legjobb nagyija" pólót (vagy bögre vagy bármi) hozzá rakni egy ultrahangos képet, meg egy kártyát, hogy "megelőlegezem a pici nevében"
ezt így becsomagolni egybe
és megmondani, hogy csak másnap bonthatja csak ki :)
és egy olyan képkeretet adhatsz esetleg egy családi fotóval amibe az a kép még bele illik, hogy ezt ma, de a másikat tényleg csak holnap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!