Első unoka bejelentését szülinapkor? Jó megoldás?
Anyukám jövőhéten lesz 45 éves, a hétvégén lesz egy nagyobb családi összejövetel, viszont magán a szülinapján csak mi a páromma, anyu férje és a nagyszüleim megyünk vacsorázni.
Szerintetek az jó lenne, ha az ajándékát (wellness hétvége) becsomagoltatnám és mellé írnék egy levelet a pici nevében? Vagy még eszembe jutott az, hogy veszek valahol egy nagy képkeretet, amibe több fénykép fér és az egyik keretbe a baba ultrahang fotóját teszem.
Mint írtad, ha a kisebb, szűkebb összejövetelen adod neki a bejelentést ajándék gyanánt akkor szerintem ott, akkor nem lopod el a showt. Szerintem jó ötlet a szűk család előtt. Ha a nagyobb banzájon akarnád bejelenteni az furi lenne de ez szerintem tök jó :)
És gratulálok :)
Itt pár válaszoló mégis mit képzel magáról?! Undorító egy népség vagytok. Mi az, hogy fattyú? Hogy lehet egy babára ilyet mondani? Azért, mert azt írtam, hogy "párom"? Ti sosem nevezitek így a férjeteket? 23 éves vagyok, most voltunk egy éves házasok. Ennyit a fattyúról.
A gratulációkat és a normális válaszokat, privát üzeneteket köszönöm szépen. Már látom, hogy kár volt ide kérdést kiírni, ennyi megkeseredett embert...
Elég elcsépelt ötlet, mint más esküvőjén lányt kérni.
Én előtte szólnék neki, mondjuk amikor személyesen találkozunk megkérdezném, hogy nem-e zavarná, ha hoznék egy plusz főt az ünnepségre és átadnám az UH fotót.
Szerintem sem jó ötlet.
A születésnapja róla szóljon, ne a babáról.
Inkább rendezzetek egy külön eseményt bejelenteni a hírt.
Azért fattyúnak nevezni egy babát elég durva, ne személyeskedjünk már egy anonim oldalon.
Szerintem nincs semmi gond azzal,ha a szülinapján mondod el, főleg ha már rég nagymama szeretne lenni. Hiszen te ismered anyukádat...
attól is függ milyen az anyuka, ez az ellopod a showt szerintem olyanok írják akik szeretik ünnepeni a szülinapjukat esetleg akik szeretnek másokat ünnepeni
van olyan személy aki ezt úgy éli meg mintha a világ legnagyobb kitüntetését kapná, de ezzel nincs is baj
én személy szerint nem is igazán szeretem ünnepelni, ugyan olyan nap az is, hogy 1 évvel öregebb lettem nagy nagy dolog, amit szeretek benne az az, hogy együtt van a család és nyugalom van :) legtöbbször nem is a napján tartjuk, hanem mikor mindenki ráér
felőlem nyugodtan lehetne ilyen bejelentést tenni szülinapomon, számomra az úgy se igazán rólam szól, hanem a családról, hogy együtt vagyunk és mindenki boldog
szerintem ez lenne a nap fénypontja
de én előtte való nap, vagy aznap reggel szólnék neki, biztos sírna örömébe, azért ne mások előtt tegye :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!