A szomszéd úgy használja a kertünket, mintha a sajátja lenne. Megoldás?
Semmiképp se ellenséges módon old meg a bácsival ezt a helyzetet, mivel angol, ahogy írod, valami másképp lehet ott náluk a módi, csak nincs teljesen felvilágosítva erről.
Ha meg egyből betámadod egy kerítéssel, lehet, akkor beszéltél vele utoljára, és ki tudja, milyen perverziói vannak...
"mivel angol, ahogy írod, valami másképp lehet ott náluk a módi, csak nincs teljesen felvilágosítva erről. "
Nincs náluk más módi, az angolok is tudják, hogy kinek hol van a határa. Angliában mindent elkerítenek, és csak a bunkók azok akik igénybe veszik más dolgait is. Az angol szomszéd tipikusan az az ember aki azt hiszi bármit megtehet, egy antiszociális, ki ha én nem típus.
Szerintem kedves kérdező kifogtál egy olyan szomszédot aki megfogja keseríteni az életedet.
Mi is kínlódunk a szomszédainkkal akik szintén angolok. Bár ők nem jönnek át, de állandó jelleggel füveznek, és az a bűz ami a fűből ered a mi konyhánkba jön be. A lakásunk meg olyan mintha valaki bent a lakásban drogozott volna. A cigicsikket is rendszeresen a mi kertünkbe dobják át. Éjszakánként köszönhetően a fűnek és a piának annyira be vannak állva, hogy állandó jelleggel verekednek, ordibálnak. Már a másik szomszédjuk is többször kihívta a rendőrséget ahogy mi is. Mi és a másik elkeseredett szomszéd azt a tanácsot kaptuk a rendőröktől, hogy dokumentáljunk mindent zajt, minden olyan dolgot ami zavaró. Ha kelő mennyiségű adat összejön, mehetünk a bíróságra panaszt tenni antiszociális viselkedésük miatt..
Szóval az angolok semmivel sem különb lények, köztük is van elviselhetetlen ember.
Kedves kérdező.
Én is azt tanácsolom, hogy csinálj kerítést, és ha akkor is átmegy a kerítésen keresztül, és a kérésetekre nem fejezi be, akkor hívjátok a rendőröket.
Én azt nem értem, hogy eleve miért bontottátok fel a telekhatárt.
Nem ott kéne ácsorogni, meg felháborodni, hanem szépen fel kell húzni egy kerítést, és kész. Mi ebben olyan nehéz? Meg kell mondani neki, hogy a ti cuccotokat nincs joga használni. Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát.
Húzzatok fel egy magasabb kerítést, és meg van oldva a probléma.
Ez érdekes.
Amikor felbontottátok a telekhatárt, már ott lakott?
És a füvet nálatok is nyírja? Megkínál abból, amit sütöget? Különben miről beszélgettek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!