Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A szomszéd úgy használja a...

A szomszéd úgy használja a kertünket, mintha a sajátja lenne. Megoldás?

Figyelt kérdés
Az volt, hogy felbontottuk a telekhatárt. A szomszédban egy öreg, angol bácsika lakik, és úgy kezeli a kertünket mintha a sajátja lenne. Beleül a hintaágyba, de ezt én nem látom, megyek, olvasni, erre idegesítő vigyorral annyit mond: "Hello,sir!" Az unokáit is átküldi játszani, mondván, hogy ez az ő kertje is. Folyton cidert iszik, az üveget meg abba a kőkútba dobálja, ami a mi kertünkben van. Akkor telt be a pohár, amikor szép nyugisan a MI grillsütőnkön elkezdett kolbászt, meg tarját sütni. Megkérdeztem, hogy ezt mégis hogy gondolja, erre ő csak annyit mondott, hogy az unokája nyírja nála a füvet, és hogy biztos éhes lesz, ha végez. Tudom, hogy egy hatvan éves öregemberről van szó, de ez már akkor is sok. Mit tanácsoltok?

2016. ápr. 12. 21:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Hatvan évesen baromira nem öregemberekről beszélünk. A kertedet meg kerítsd körül mint mindenki más, és akkor senki sem fog piszkálni.
2016. ápr. 12. 21:26
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
honnan tudod ,hogy beleül a hintaágyban ,ha nem látod? érzed a szagát? 👀 ez egy közös telek? ha nem akkor tökmindegy,hogy van kerítés vagy nincs, szóljál az angol idegennek,hogy nem szeretnéd látni a telkeden,ennyi!
2016. ápr. 12. 21:29
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Igazad van, 60 éves vén öregember vagyok én is:) Bacc, nincs egy slagod? Még sütöget, neked épp akkor ott kell locsolni:) A hintaágyba meg pár szépen álló tű:) Üvegeket meg tanítsd meg röpülni. Nekem is volt egy hasonló szomszédom:( Jött-ment, szedegette a gyümölcsöm. Vitte vödörszámra, taposott mindenen. Elő vettem a malackábítót, ki belőle a tüskét és bele egy nagy patront. Háta mögé mentem és véletlenül elsült. Sietett is haza gatyát cserélni. Szép szóval nem megy, csinálni kell valamit.
2016. ápr. 12. 21:37
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
húzzál kerítést
2016. ápr. 12. 21:49
 5/11 anonim ***** válasza:
97%
kerítésnek hívják a találmányt amit keresel.. tudom futurisztikusan hangzik,mint 100 éve a szines tv,de már feltalálták úgy hallottam . A szomszédom menyének a harmadunokatestvérének is van egy,majd megkérdezem hol szerezték be
2016. ápr. 12. 21:52
 6/11 anonim ***** válasza:
57%

Semmiképp se ellenséges módon old meg a bácsival ezt a helyzetet, mivel angol, ahogy írod, valami másképp lehet ott náluk a módi, csak nincs teljesen felvilágosítva erről.

Ha meg egyből betámadod egy kerítéssel, lehet, akkor beszéltél vele utoljára, és ki tudja, milyen perverziói vannak...

2016. ápr. 13. 07:42
 7/11 anonim ***** válasza:
67%

"mivel angol, ahogy írod, valami másképp lehet ott náluk a módi, csak nincs teljesen felvilágosítva erről. "

Nincs náluk más módi, az angolok is tudják, hogy kinek hol van a határa. Angliában mindent elkerítenek, és csak a bunkók azok akik igénybe veszik más dolgait is. Az angol szomszéd tipikusan az az ember aki azt hiszi bármit megtehet, egy antiszociális, ki ha én nem típus.

Szerintem kedves kérdező kifogtál egy olyan szomszédot aki megfogja keseríteni az életedet.

Mi is kínlódunk a szomszédainkkal akik szintén angolok. Bár ők nem jönnek át, de állandó jelleggel füveznek, és az a bűz ami a fűből ered a mi konyhánkba jön be. A lakásunk meg olyan mintha valaki bent a lakásban drogozott volna. A cigicsikket is rendszeresen a mi kertünkbe dobják át. Éjszakánként köszönhetően a fűnek és a piának annyira be vannak állva, hogy állandó jelleggel verekednek, ordibálnak. Már a másik szomszédjuk is többször kihívta a rendőrséget ahogy mi is. Mi és a másik elkeseredett szomszéd azt a tanácsot kaptuk a rendőröktől, hogy dokumentáljunk mindent zajt, minden olyan dolgot ami zavaró. Ha kelő mennyiségű adat összejön, mehetünk a bíróságra panaszt tenni antiszociális viselkedésük miatt..

Szóval az angolok semmivel sem különb lények, köztük is van elviselhetetlen ember.

Kedves kérdező.

Én is azt tanácsolom, hogy csinálj kerítést, és ha akkor is átmegy a kerítésen keresztül, és a kérésetekre nem fejezi be, akkor hívjátok a rendőröket.

2016. ápr. 13. 09:26
 8/11 anonim ***** válasza:
93%
Komolyan nem értem a kérdésedet, hát hogyhogy nem tudsz vele beszélni??? Nem tudsz angolul??
2016. ápr. 13. 09:40
 9/11 anonim ***** válasza:
84%

Én azt nem értem, hogy eleve miért bontottátok fel a telekhatárt.

Nem ott kéne ácsorogni, meg felháborodni, hanem szépen fel kell húzni egy kerítést, és kész. Mi ebben olyan nehéz? Meg kell mondani neki, hogy a ti cuccotokat nincs joga használni. Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát.

Húzzatok fel egy magasabb kerítést, és meg van oldva a probléma.

2016. ápr. 14. 13:08
 10/11 anonim ***** válasza:

Ez érdekes.

Amikor felbontottátok a telekhatárt, már ott lakott?

És a füvet nálatok is nyírja? Megkínál abból, amit sütöget? Különben miről beszélgettek?

2016. máj. 12. 05:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!