A szomszéd úgy használja a kertünket, mintha a sajátja lenne. Megoldás?
Figyelt kérdés
Az volt, hogy felbontottuk a telekhatárt. A szomszédban egy öreg, angol bácsika lakik, és úgy kezeli a kertünket mintha a sajátja lenne. Beleül a hintaágyba, de ezt én nem látom, megyek, olvasni, erre idegesítő vigyorral annyit mond: "Hello,sir!" Az unokáit is átküldi játszani, mondván, hogy ez az ő kertje is. Folyton cidert iszik, az üveget meg abba a kőkútba dobálja, ami a mi kertünkben van. Akkor telt be a pohár, amikor szép nyugisan a MI grillsütőnkön elkezdett kolbászt, meg tarját sütni. Megkérdeztem, hogy ezt mégis hogy gondolja, erre ő csak annyit mondott, hogy az unokája nyírja nála a füvet, és hogy biztos éhes lesz, ha végez. Tudom, hogy egy hatvan éves öregemberről van szó, de ez már akkor is sok. Mit tanácsoltok?2016. ápr. 12. 21:21
11/11 anonim válasza:
ja, tuti az a baj, hogy nem beszél angolul a kérdezé, különben elkuldte volna már a szomszédot a halál f..., ahogy minden normális ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!