Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnénk a szomszédok...

Mit tehetnénk a szomszédok kutyái/macskái ellen, hogy ne a mi kertünket használják wc-nek?

Figyelt kérdés
Saját háziállatot nem szeretnénk,de mégis nekünk kell takarítani az ürüléket.Elég idegesítő ha épp egy érett szamóca mellett találok ilyet.Mit tehetnénk ami szabályos és nem kerül egy vagyonba?

2015. febr. 7. 19:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem a macska ellen sok mindent nem tudsz tenni (a villanypásztor amit beírták a tag-ek közé, az szerintem nem legális...mármint a macska miatt se, de ha egy ember megsérül az nagyobb gond), a macska ígyis-úgyis át fog menni, mert az az Ő területe. De amúgy nálunk is van macska, de az ürüléke nem olyan hihetetlenül nagy és zavaró, sőt a macska általában elássa a sajátját.

A kutya viszont hogy megy át? Ha a kutya átmegy, akkor először a sima kerítést kellene megerősíteni, illetve szólni a szomszédnak ha az Ő kutyája. Ha van gazdája de nem figyel rá akkor lehet szólni szervezetnek.

2015. febr. 7. 20:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A kutya ellen a kerítést kell megerősíteni. A macskát viszont sehogyan sem lehet távol tartani. Nálunk is csak akkor tűntek el teljesen, mikor örökbefogadtunk egy kutyust.
2015. febr. 7. 20:22
 3/11 anonim ***** válasza:

Az én kutyám puszipajtás a szomszéd macskákkal...

A villanypásztor legális, de csak a gyári. Nèha hozzá érek a dróthoz kellemetlen, de csak pacemakerrel veszélyes

2015. febr. 7. 20:46
 4/11 anonim ***** válasza:

Villanypászor.

Szalmiákszesz locsolás.

2015. febr. 9. 12:08
 5/11 A kérdező kommentje:
Durván sok a kutya sz.r a kertben,szerintetek?Hívjuk át,hogy szedje össze? :)) (rossz a kerítése)
2015. febr. 14. 16:45
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, lehet-e kötelezni a szomszédot hogy akkor csináltassa meg a kerítést (ha éppen az Ő oldala rossz...). Illetve még mindig úgy gondolom hogy szólni kell neki, lehet nem is tud arról hogy a kutyája átmászik a szomszédba...
2015. febr. 14. 21:41
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem átmászik,hanem átbújik alul.Én javítgatom az ő kerítését.
2015. febr. 14. 23:48
 8/11 anonim ***** válasza:
ha a szomszédok nem csinálnak semmit, akkor vagy pereld be őket, vagy dobáld át a sz.rt az ő oldalukra és takarítsák át ők maguk :)
2015. márc. 7. 17:05
 9/11 anonim válasza:
Csak javitsd meg a kerítést. A macska ellen meg vegyèl te is egy kutyát , ahogyan mondták előttem. De egy pár kupac szar miatt pereskedni?...xD
2015. jún. 19. 01:15
 10/11 A kérdező kommentje:

ma 01:15

Nem volt szándékomban pereskedni,amúgy már megoldódott a dolog.

2015. jún. 19. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!