Mit tehetnénk a szomszédok kutyái/macskái ellen, hogy ne a mi kertünket használják wc-nek?
Szerintem a macska ellen sok mindent nem tudsz tenni (a villanypásztor amit beírták a tag-ek közé, az szerintem nem legális...mármint a macska miatt se, de ha egy ember megsérül az nagyobb gond), a macska ígyis-úgyis át fog menni, mert az az Ő területe. De amúgy nálunk is van macska, de az ürüléke nem olyan hihetetlenül nagy és zavaró, sőt a macska általában elássa a sajátját.
A kutya viszont hogy megy át? Ha a kutya átmegy, akkor először a sima kerítést kellene megerősíteni, illetve szólni a szomszédnak ha az Ő kutyája. Ha van gazdája de nem figyel rá akkor lehet szólni szervezetnek.
Az én kutyám puszipajtás a szomszéd macskákkal...
A villanypásztor legális, de csak a gyári. Nèha hozzá érek a dróthoz kellemetlen, de csak pacemakerrel veszélyes
Villanypászor.
Szalmiákszesz locsolás.
ma 01:15
Nem volt szándékomban pereskedni,amúgy már megoldódott a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!