Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Bámészkodó szomszédok ellen...

Bámészkodó szomszédok ellen mit lehet tenni? Miért nincs jobb dolguk mint engem bámulniuk?

Figyelt kérdés

Nem szoktam velük beszélni mert tipikus "falusi pletykás" társaság. Csak elfelejtették, hogy Budapesten vagyunk!

Mindig hallom hogy mindenkiről van véleményük.

Nem járnak dolgozni, nyaralni se mentek el soha egy napra sem, sem télen!

otthon vannak egész nap.

És bármikor amikor délutános vagyok és otthon vagyok, bámulnak.

Ha locsolom a füvet azért, ha nyírom a füvet azért, ha söpröm a járdát azért ha megiszok egy sört a teraszon azért...

... ki van már felük!

Mit akarnak ezek?

Rajtam pletykálkodni?

Ha délelőttös vagyok délután bámulnak...

Miért nincs jobb dolguk, mint neki dölni a kerítésnek(nem a teraszukon, hanem a kerítésük előtt) és engem bámulni?

Nagyon idegesít!

Mik ezek térfigyelő kamerák?

Szóljak be nekik vagy mi?

Valahogy pont a tűző napon kell fél órát cigizniük mind a hárman, nem a teraszukon az árnyékban...

2014. jún. 10. 08:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%

1. Biztos barátkozni akarnak.

2. Jó nézni valakit aki dolgozik.

Én nem foglalkoznék velük ,majd egy idő után abba hagyják.

2014. jún. 10. 08:36
 2/12 anonim ***** válasza:
57%
Mindenütt vannak ilyen emberek, nem téged bámulnak, unatkoznak és figyelik mi történik az utcában, ne légy már paranoiás.
2014. jún. 10. 08:39
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Falun élek. 3 szomszéd összegyűlt egyiknél, és konkrétan felém fordulva mind, nem is leplezve, azt nézték, mit csinálok, sőőt hallottam, ahogy beszélnek róla, holott utáljuk egymást, mind a hárommal, mert én nem színészkedek, nem játszom meg magam pl.

Vagy a másik normális szomszédnél voltam, és még ők szóltak, hogy néznek tá, megint ezek ránk.

NEm tudom,miét éreznek,de nagyon ostobák. Volt egy idő, hogy az iyet direkt hergeltem. Most az az álmom, hogy megjelnjek a ház előtt valami új menő autóval, amiből kiszállok valami menő pasival, lehetőleg olimpikon, vagy híresség, hadd nézzenek :D :D etetem, én őket...

2014. jún. 10. 08:43
 4/12 anonim ***** válasza:
96%

az èn szomszédom tipikus minden lében kanál pletykás vénasszony, ezzel nem is volt gondom, de mindig ha meglátott a kerítés mellett, egybõl panaszkodott, hogy kösszem meg a kutyám, mert a kutyát láncon kell tartani, hogy nagyapám mibdig meghagyta a papsajtot a kerítés tövében neki, én meg legyomírtózom,.. hogy hogy képzeltem, hogy a megkérdezése nélkül lebontom a saját górémat, hogy képzelem, hogy szalonnasütõt telepítettem, hogy sörpadot építettem a diófám alá... hogy képzelem, hogy a kertemben nem permetezek, mert permetezni muszáj...

ha haverok átjöttek bográcsozni, mibdig kihívta a rendõröket, hogy idegen emberek tartózkodnak nálunk, és fél kimenni a kertbe, mert "gárdisták"... pedig csak kopaszok és nagyok vagyunk...

én elég nagydarab és rusnya vagyok, teli tetoválásokkal a felsõtestem, de ez elsõre pólóban nem látszik, elkezdtem nudizni az udvaron, a nénike annyira megszeppent, hogy a kisfiával(60éves bácsi) az egész köztünk lévõ drótkerítést lecseréltette olyanra, amin nem látok át, és nem tudom inzultálni õt :D

azóta nyugtom van tõle :)

2014. jún. 10. 08:56
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem, hogy idegesít téged, de vagy szó nélkül elviseled, vagy "átláthatatlanná" varázsolod a kerítéseidet, aztán már csak nem fognak létrára mászni, csak hogy téged bámulhassanak. :)
2014. jún. 10. 14:27
 6/12 anonim ***** válasza:
91%

Lóbáld meg előttük a farkad, azt nézzék! :) Majd leszoknak róla!

Amúgy a térfigyelő kamera apropóján is eszembe jutott valami.

Szerelj fel térfigyelő kamerákat!

Ha nem akarsz belefektetni, akkor vannak élethű kamu kamerák!

De akár te is barkácsolhatsz ilyeneket, jó nagyokat, hogy biztos észrevegyék!

Minden szomszédra irányítsál egyet! Győzd le őket a saját fegyverükkel!

Én biztos beroncsolnám őket valami ilyen hülyeséggel! :)

2014. jún. 10. 16:03
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajna mindenhol megvan az aktuális pletykaosztály. Én panelban lakom úgyhogy be a lakásba hálisten nem tudnak bebámulni, viszont a kapu előtt tömörülnek és 0-24 ott vannak, ma volt az első nap, hogy nem volt egy sem lent, úgy látszik a 34 fok tudja csak elüldözni őket. Kb mindenkit méregetnek és kibeszélnek aki kijön/bemegy a kapun. Ez az egy szórakozásuk van, valószínű tényleg sivár és unalmas az életük, és alapból nem is zavarna ennyire, ha nem kellene mindig átvergődnöm rajtuk. Én kis kezdek besokallni:D
2014. jún. 10. 16:16
 8/12 anonim ***** válasza:
31%

Bele állítanám a kezét a hátába, mint a villát a ganajba apám!!!!!

Neem, amúgy vicceltem :D

Mindenképp szólj nekik, és beszélgess el velük, hogy zavar ez meg az, és szeretnéd, ha változna. :)

2014. jún. 11. 19:34
 9/12 anonim ***** válasza:
84%
Én egyszer eljátszottam a kertben az egyik haverommal mintha gangsterek lennénk. Azóta még a fejét is elfordítja a szomszéd :D
2014. jún. 19. 19:14
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Áhh ilyenek mindenhol vannak. Csak az a baj, hogy ez kielégiti őket teljes mértékben(ha nem elégitené ki őket, elfoglalnák magukat mással). Az a baj, hogy ez jobban kielégiti őket ahelyett, hogy pl. olvasnának, keresztrejtvényt fejtenének, valami hasznosat csinálnának. :) Nagyon üres az ilyen emberek élete.

Vannak falun és városon is ilyenek! Ilyen mentalitás...

Emélkszem, amikor apumhoz mentünk régen (nem volt kapu, kerités sem még a ház előtt, sem fal, mert nemrég épült, és mert barátságos vidék) mindig ott ültek a ház előtt, nézték, hogy mit csinálunk...

Itt városon ugyanez a helyzet, vagy még rosszabb - itt a bolt előtt alkoholisták ülnek, van, hogy már reggel ittasak, és felébresztenek az ordibálásukkal, ha nyitvahagyom az ablakot... Mindent kommentálnak, és minenkit végégbámulnak. Sőőőt pont az ablakunkkal szemben ülnek. Utálom őket. Ha elorditja magát valamelyik, vagy rondán beszél, az az érzésem támad, hogy elverném őket (nem nehéz, ittasok, a lábukon alig tudnak állni). Azért mindig tartóztatom magam. :)

De elképzelem, hogy milyen üres lehet az életük. Én nagyon gyorsan megunnám az utcán üldögélést. Inkább hallgatnám a rádiót, nézném a tv-t, minimum vennék egy újságot.

2014. jún. 19. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!