Mit lehet tenni az életünket elviselhetetlenségig megkeserítő szomszédok ellen?
Sziasztok! Tulajdonképpen az egyik barátom küzd igazából ezzel a problémával, de valamilyen szinten engem is érint, mert egy faluban élünk, és a problémás egyedek szaporodnak, mint a nyulak.
Szóval a barátom háza melletti telken építettek egy házat, amin igazából lakhatási engedély sincs, és beköltözött oda egy 15-20 fős barbár horda. A házba semmilyen közmű nincs bevezetve. Az ép. osztálynál tett bejelentés után egyszer kilakoltatták őket, de természetesen visszaköltöztek és ezután senkit sem érdekelt a történet. A környéken mára mindennapossá vált a lopás, az illegális szemétégetés, az áramlopás, az örökös kiabálás, éjszaka is zenebömböltetés, az eldobált női betétek és pelenkák látványa, arról nem is beszélve, hogy a kutyáikkal is úgy bánnak, hogy az állatkínzás kategória. Teljesen megkeserítik a környezetük életét is.
Kérdés: szerintetek mit lehetne tenni? Milyen hatóságoknál lehetne még bejelentést, feljelentést tenni? A lopások után rendszeresen történik rendőrségi feljelentés, de nem foglalkoznak velük.
Nem egészen ugyanaz a kategória, de nálunk meg rengetegszer ivott az ablakunk előtt egy banda, én is egy ideig minden nap feljelentettem őket. Elegem lett, közterületeseknek be lehet szólni, hogy nagyon gáz a közbiztonság, naponta többször is járőrözzenek erre. Közgyűlésen ugyanúgy meg lett említve a dolog. Ma már gyakrabban látom, hogy cikázik a környéken egy rendőr esténként. A választások előtt volt felmérés, hogy milyen vázoltatásokat akarunk, és mindenki elmondta, hogy egy kamerát kell felszerelni egy utcába. Ha minden igaz hamarosan felszerelik...
Többen össze kell fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!