Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Osszevesztuk segítsek? Mit...

Osszevesztuk segítsek? Mit tehetek meg és mit nem? Élettársa vagyok! Gyermeket varok és azt mondta mennyek el mit tehetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok ! Igazából össze vesztem párommal el mondta költözzek el tőle. Gyermeket varok tőle. És nem tudok hová menni. Ideiglenesen be vagyok ide jelentve hozza . Hozza teszem ez egy h az rész több részesülő van .ilyenkor mi a teendő ? Máshova nem tudok menni . Munka viszonyom még nem volt be jelentett. Jelenleg pénzem sincsen . Az anyukája a haszon élvező.. ilyenkor mi a teendő? Ki tudd engem rakni? Ha azt mondja mennyek mennem kell ? Hazasag nem történt csak terveztük. Intézni nem intéztünk semmit se . Élettársa vagyok. És nem tudom mit tegyek kihez forduljak ez ügyben? Mert ha ki tudd csak úgy rakni akkor nincs hova mennem . A gyermekemnek nem akarok rosszat.. szüleim biztos hogy nem megyek. Rossz a körülmény nagyin náluk és ott biztosan el vennék tőlem a gyermekemet . Mikor ott laktam bántalmaztak engem testileg lelkileg .. kérem valaki segítsen.. Mit tehetek ilyenkor és mit nem ????
2018. aug. 30. 08:42
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
91%

31: Tudod, nem lehet bármikor elvetetni. Gondolom, a kérdező is már túl van azon a héten, amikor még lehet. Akkor egy örökbefogadó család lehet opció. Talán jobb, mint a semmi, egy olyan szülővel, akinek semmije sincs, de még szakmája se, és életében még csak nem is dolgozott.

És ilyenkor segítik is őket a terhesség alatt. Alapítványok is foglalkoznak ezzel. Nem muszáj az állami utat járni.

2018. aug. 30. 13:10
 32/40 anonim ***** válasza:
90%
"Talán jobb, mint a semmi, egy olyan szülővel, akinek semmije sincs, de még szakmája se, és életében még csak nem is dolgozott" Ebben tökéletesen igazad van. Sokkal jobb lehetőség.
2018. aug. 30. 13:17
 33/40 anonim ***** válasza:
82%
Anya Oltalmazó Alapítvány, LEA alapítvány, hátha tudna valamelyik segíteni.
2018. aug. 30. 15:52
 34/40 anonim ***** válasza:
53%

Te szeded a motyódat és lépsz, mert SEMMI JOGOD ott tartózkodni :)

Ezért nem kell pucér puncira felcsináltani magad ;)

2018. aug. 30. 16:17
 35/40 anonim ***** válasza:
9%
26os, ez oké, de mi van akkor ha már nem tehetik ki, de azt mondják, hogy ha már ott laksz fizess mondjuk havi 80 ezer albérleti díjat plusz a rezsi rád és a gyerekre eső részét? Gondolom ennyit a kérdező nem tudna kifizetni havonta így mennie kéne.
2018. aug. 30. 16:32
 36/40 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, már többen kérdeztük, hogy hány hetes terhes vagy? Egyedül nem fogod tudni eltartani sehogyse, főleg, ha haza a bántalmazó szüleidhez nem mehetsz haza. Az anyaotthon sem feltétlenül opció, mivel ott várólista van. Időben szóba jöhet még az abortusz?
2018. aug. 30. 17:32
 37/40 anonim ***** válasza:
79%

Én is kérdeztem már tőle az abortuszt, de nem reagált rá. Nem tudom, mi lesz ebből a sztoriból, de úgy fest, h a pasas csak a gyerek miatt fogadta vissza. Írta, hogy összevesztek azon, h sokszor a srác haza sem ment, de állította, hogy a baba miatt dolgozik, és azért.

Az anyósjelölt álláspontját továbbra sem tudjuk, pedig az is fontos szempont lenne. Az ugye nem derült ki, hogy a kedves mama ott lakik-e, vagy mi a véleménye, stb.

2018. aug. 30. 18:17
 38/40 anonim ***** válasza:
85%
Aki még azon puffog, hogy a gyereknek joga van élni, és emiatt szívtelen, aki az abortuszra próbálja rábeszélni a kérdezőt gondoljon bele abba, hogy a gyereknek egy normális élethez is joga van, nem a semmibe beleszületve, csonka családba. Az ilyeneket látjuk viszont karácsonykor a Fókuszban.
2018. aug. 30. 18:25
 39/40 anonim ***** válasza:
82%
Fogamzásgátlás csodákra képes
2018. aug. 30. 21:53
 40/40 anonim ***** válasza:
67%
Kíváncsi vagyok mi történt a tegnap. Kibékültetek? Megoldódott a helyzet?
2018. aug. 31. 10:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!