Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Osszevesztuk segítsek? Mit...

Osszevesztuk segítsek? Mit tehetek meg és mit nem? Élettársa vagyok! Gyermeket varok és azt mondta mennyek el mit tehetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok ! Igazából össze vesztem párommal el mondta költözzek el tőle. Gyermeket varok tőle. És nem tudok hová menni. Ideiglenesen be vagyok ide jelentve hozza . Hozza teszem ez egy h az rész több részesülő van .ilyenkor mi a teendő ? Máshova nem tudok menni . Munka viszonyom még nem volt be jelentett. Jelenleg pénzem sincsen . Az anyukája a haszon élvező.. ilyenkor mi a teendő? Ki tudd engem rakni? Ha azt mondja mennyek mennem kell ? Hazasag nem történt csak terveztük. Intézni nem intéztünk semmit se . Élettársa vagyok. És nem tudom mit tegyek kihez forduljak ez ügyben? Mert ha ki tudd csak úgy rakni akkor nincs hova mennem . A gyermekemnek nem akarok rosszat.. szüleim biztos hogy nem megyek. Rossz a körülmény nagyin náluk és ott biztosan el vennék tőlem a gyermekemet . Mikor ott laktam bántalmaztak engem testileg lelkileg .. kérem valaki segítsen.. Mit tehetek ilyenkor és mit nem ????
2018. aug. 30. 08:42
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
86%
Közeledben lévő családsegítőben szociális munkást keresd fel és fordulj hozzá segítségért.
2018. aug. 30. 09:39
 12/40 anonim ***** válasza:
84%
Az abortusz ha lehetséges még, most jól jöhet. Neked ingyenes lesz.
2018. aug. 30. 09:39
 13/40 anonim ***** válasza:
88%
Hány hetes terhes vagy? Nem mindegy, hogy 10 vagy 38.
2018. aug. 30. 09:44
 14/40 anonim ***** válasza:
90%

El lehet még vetetni?

Komoly összeveszés volt? Békülés nem jöhet szóba?

A párodat nem érdekli, hogy mi lesz a gyerekkel?

2018. aug. 30. 09:57
 15/40 anonim ***** válasza:
79%

Még a terhesség nélkül is rossz a helyzeted, így még aztán betetőzted. Először békülni próbálj a pároddal, bár ha ilyen állapotban kitett valószínűleg nem szeret és a babát se akarja.

Szerintem is az örökbeadás lehet megoldás. Ha nincs pénzed és az állapotod engedi menj dolgozni, akár munkaerőkölcsönzőn keresztül napi bejelentéssel, igaz ni cs utánad fizetve járulék, de egy kis pénzed lehet.

2018. aug. 30. 10:20
 16/40 anonim ***** válasza:
45%
Emberek, most komolyan: miért kellne kihordania, és veszélyeztetnie az egészségét azért hogy ne ő nevelje hanem állam bácsi? És lehet jönni az örökbefogadással, az ilyen gyerekek nagyobb része soha nem lesz örökbefogadva.
2018. aug. 30. 10:22
 17/40 anonim ***** válasza:
72%

Bár az anya otthon jó megoldásnak tűnik,de azt tudnom kell,hogy ott kb 1 évig tartózkodhatsz. Ezalatt meg kell takarítani annyi pénzt,amiből ki tudsz onnan menni albérletbe. De egyedül egy újszülött csecsemő mellett képtelenség elmenni dolgozni. A babára a gondozók nem vigyáznak.

Talán a megoldás az lenne,ha ideiglenesen keresnének neki nevelőszülőket. Sok kitartással,és akarattal pár éven belül talpra áll nál anyagilag,akkor nevelheted a gyerekedet. Biztos van olyan megoldás hogy nem kell teljesen lemondani s babáról,látogatható is,csak míg helyet nem jössz addig más neveli.

2018. aug. 30. 10:23
 18/40 anonim ***** válasza:
87%

Min vesztetek össze? Máskor is volt ilyen? Kibékülésre esély van? Hány hetes tehes vagy? Ő akarta a babát?

Ha nem tud a családdegítő, védőnő segíteni, akkor én megkockáztatnám hazamenni a szüleidhez, bármi jobb mint az utcán, vagy esetleg rokonokhoz, nagyszülőkhöz, barátokhoz. Valaki csak befogad.

Nem szabadott volna így bevállalni a gyereket, de ha már itt van, akkor ő a legfontosabb s mindent meg kell tegyél, hogy biztonságban legyen, illetve rendesen el legyen látva!

2018. aug. 30. 10:38
 19/40 anonim ***** válasza:
82%
Ha a haszonélvező azt mondja, hogy azonnal költözz ki a lakásából, akkor hiába lennél akár ötös ikrekkel terhes, akkor is csomagolnod kéne és menni. De aranyanyám, ha téged testileg, lelkileg bántalmaztak ott, mi a jó büdös francnak estél teherbe? Úgy, hogy életedben még egy napot nem dolgoztál...
2018. aug. 30. 10:49
 20/40 anonim ***** válasza:
71%

16os ne állíts már valótlanásot, ha nem értesz valamihez ne szólj hozzá. Az ilyen gyerekeket igenis örökba fogadják, már a kórházból az új család viszi haza. Abban az esetben nem, ha az anya nem mond le hivatalosan a gyerekről. Hidd el, heti kapcsolatban vagyok ilyen esetekkel.

Kérdező: látod, ezért szajkózza mindenki hogy na a más pénzére vállalj gyereket.

Amit tehetsz: bemész az önkormányzathoz megkérdezed nincs-e véletlen szociális bérlakás ahova mehetnél.

Ha ez nem működik, szólj a védőnődnek, ő kapcsolatban van több szervezettel, hátha tud segíteni

Ha ez sem sikerül nincs olyan rokon, csalàd, barát akihez mehetsz?

Végső megoldásként megnézheted van-e a környéken idős ember akit gondozhatn ottlakásért cserébe.

Nem bántalak, van elég bajod így is, de jobban át kellett volna gondolni a gyerekvállalást. De a pasival én nem békülnék ki, mert ezek után nem lehetne tudni mikor rak ki az utcára.

2018. aug. 30. 10:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!