Van olyan, akinek felnőttként is nagyon szigorú szülei voltak és hagyta magát irányítani, csak hogy békesség legyen?
Leginkább az üvöltözés a módszere...
De ha máshogy nem, elkezdett verni 20 évesen. Olyan szugorúan vagyok fogva, mint egy 12 éves, nem vicc.
IGEN, Ő költözzön el... ha valahol szar, ott nem maradok
de ismétlem "ő most regisztrált ide először.... Aha, persze, MINDIG ezt hazudja, hogy "Miiiii?", és aztán "ja, ő eddig SOHA nem írt ki kérdést".
Nemár, amúgy meg milyen érdekes, hogy suliszünetben jön a napi! 3-4 kérdése.
Köszönöm a 0%-ot...
Azért, mert majdnem minden nap megkérdezi.
Én simán el tudom képzelni,hogy léteznek ilyen dolgok.
Sajnos a nagyon szigorú szülők egy lelkisérült gyereket nevelnek fel.A túlzott szigor állandó szorongást szül,a gyerek önképe sérül,annyira,hogy nem alakul ki benne egy tartás,mint az egészséges embereknek,hanem alá veti magát másoknak(ez esetben akár a szüleinek is).
Sajnos erre még az is rá tesz,ha a szülő sem normális,és úgy kezeli a nagykorú gyerekét,mint egy kiskorú,burokba zárja,az ő elvárásai szerint kell cselekednie vagy mehet az utcára.
És azért a mai világban 20 évesen pénz és támogatás nélkül elég nehéz.
Ha nem is ilyen durva,de szerintem nagyon sok kényszeregyüttélés alakul ki családokban.Nincs pénz albérletre,ha albérletbe megy,fizetnie kell,ha az albérletért dolgozik,nem tud jövőt építeni.
Egy ördögi kör.
De jó h szerencsétlen leír egy kérdést és mindenki neki esik.
Nem tudom mi a baj ezzel a kérdéssel,de jó szar világ lehet,ha az emberek ennyire szeretik bántani a gyengeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!