Felnőttként bántottak a szüleim! Most családi békét szeretnének. Hogy értethetném meg velük hogy már semmi nem lesz a régi, és nem is szeretném hogy a régi legyen?
Az eseményeket nem szeretném részletezni, a lényeg hogy hazudtam nekik az életemmel (pasival kapcsolatban) és mivel ez kiderült és ők ugy gondolták hogy mivel anyagilag függök tőlük (22 éves egyetemista vagyok, azóta már független) joguk van tudni minden lépésemről, és mivel én nem számoltam be az életemről ki akarták verni belőlem az igazságot, nem engedtek el itthonról, bántottak, pofont kaptam, leszorítottak. Mert nem azt csináltam amit ők akartak. Sikerült elszabadulnom, de hosszú távra nem tudok hova menni így kénytelen voltam hazajönni. Most azt szeretnék ha újra béka lenne mintha mi sem történt volna, és újra lehetek itthon a pici lány aki a szülők utasítását követi. Viszont a bántalmazások után képtelen vagyok megbocsánati.
Ti hogyan alakítanátok ezek után a családi életeteket? El tudok költözni mostmár, de maradni is maradhatok. Nem tudom érdemes-e egyáltalán bármilyen kapcsolatot fenntartani velük.
Szülők és gyermekek véleménye is érdekelne!
döntsd el, hogy fel akarsz nőni, vagy továbbra is gyerek akarsz maradni.
Első esetben költözz, második esetben maradj, és fogadd el a békét.
Egyáltalán nem kamukérdés!!!
Sajnos ez a valóság!!!
Köszönöm a normális válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!