Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim szerint gáz egy...

A szüleim szerint gáz egy kutyát gyászolni?

Figyelt kérdés
Komolyan nem "divat" már érezni más élőlények iránt? 15 évet volt velem, együtt nőttünk fel, de szegény vesebeteg lett, es több év gyógyszers kezelés után el kellett altatni. Múlt héten halt meg, én magam alatt vagyok, nagyon hiányzik, a kezeim közt halt meg, amikor elaltatták. A szüleim meg közölték, hogy ideje lenne befejezni a hisztit. Nem is hisztiztem ráadásul, csak kedvetlen vagyok, és néha sírok. Csak nekem döbbenetes ez a reakció, vagy az a normális, ha az ember egyik napról a másikra el is felejti, hogy 10+ évig volt egy barátja?
2018. aug. 23. 09:51
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
8%

30

A hiány érzete normális.

Az nem normális, hogy emberként kezeled és őszinte részvétemet kívánsz.

2018. aug. 23. 17:10
 32/39 A kérdező kommentje:
Ez relatív, és ebbe nem kéne beleszólni. Én személy szerint utálom az embereket, és egy kutyát előbb sajnálok.
2018. aug. 23. 17:11
 33/39 A kérdező kommentje:
Ettől függetlenül nem tartom helyesnek, hogy a szüleim beszólnak, amikor rossz kedvem van. Nem csak ezzel kapcsolatban, hanem eleve. Én se teszem ezt se velük, se mással.
2018. aug. 23. 17:13
 34/39 anonim ***** válasza:
9%

Te tettél fel ezzel kapcsolatosan kérdést, így a "nem kéne ebbe beleszólni" elég vicces.

Elpusztult a kedvenc háziállatod, rendben van. Sajnálod, az is rendben van. De emberekre vonatkozó kifejezések használata ellenére is a háziállatod volt. Hála istennek, hogy nem egy testvéred vagy szülőd halt meg. És igen, ezzel együtt szomorú, ha egy szeretett állat elpusztul.

2018. aug. 23. 17:14
 35/39 anonim ***** válasza:
0%
Akkor ezt velük beszéld meg.
2018. aug. 23. 17:15
 36/39 anonim ***** válasza:
61%

Ennyi érzelmi intelligenciával rendelkeznek...

Anyám dettó ilyen volt. Ha meghalt egy háziállatom, és sírtam, akkor kiabált, hogy fejezzem már be, mert megver.

2018. aug. 23. 17:52
 37/39 anonim ***** válasza:
0%
Mit vársz magyaréktol a saját rokonaikat is pénzért szeretik csak ha meg nincs már lové két perc divat bemutatos temetes van.. Prolik. Nem oknélkül jon el onnan az értelmiségi..
2018. aug. 23. 23:38
 38/39 anonim ***** válasza:

Most miért kellett lepontozni?

Kérdeztél, én feleltem, semmi sértőt nem írtam.

#26os válasz

2018. aug. 24. 06:51
 39/39 anonim válasza:

Nekem azt mondta a nagyszülőm, hogy gyerekes dolog, ha játszom az állataimmal.

Egy állattal foglalkozni kell, és természetes, ha hiányzik és az ember lassan dolgozza fel az elvesztését.

A szüleid szerintem egy kissé érzéketlenek. Én minden állatomat megsirattam.

2018. aug. 27. 15:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!