Mit tegyek? Nem elhetek az o elvarasai szerint
Figyelt kérdés
Egyre jobban zavar hogy anyukam elkepzelte hogy nekem hogy kellene elnem milyen parom legyen mit dolgozzak es en ezt egyaltalan nem akarom mondtam is neki de mikor kozlom vele latom rajta a csalodast es ez nagyon faj mit tehetnek hogy tenyleg ugy elhessem az eletem ahogy akarom ugy hogy neki ne okozzak fajdalmat ? Nem tudom mar mit csinaljak nem ertem miert ilyen 20/L2018. júl. 31. 20:30
1/5 anonim válasza:
Szépen elmondod neki. Te nem ő vagy hogy beteljesítsd az ő be nem teljesített álmait, vágyait.
2/5 anonim válasza:
Ha csalódik, majd túlteszi magát rajta. Neked a sajat életedet kell élned és nem az ő almait beteljesíteni.
3/5 anonim válasza:
Ha csak annyi a próbléma, hogy látod rajta a csalódást, akkor egész egyszerűen nincs probléma. Annak örülj, hogy csak csalódott, de amúgy nem lehetetleníti el, hogy úgy élj, ahogy akarsz. Nyugodt lehetsz, kiheveri. Ha látja majd, hogy boldog vagy, el fogja fogadni, te meg a saját életedet éld, ne a másét.
4/5 anonim válasza:
Magadat tedd boldoggá ne az anyádat! Neki nem elég az hogy jól érzed magad? Ha valamibe belekényszerítenek az SOHA nem jó!
5/5 anonim válasza:
Azt azért tudni kellene, mik anyukád elvárásai, és mik a tiéd. Pl. Ne börtönviselt pasit válassz, menj el dolgozni, de ha lehet ne közmunkára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!