Szülők! Ti megengednétek a gyereketeknek?
A szüleimmel nincs jó kapcsolatom és úgy érzem magukhoz láncolnak.
Viszont én szeretnék a barátaimmal, haverjaimmal lenni és szeretnék időnként rock koncertre elmenni este.
Viszont a szüleim nem engednek el.Én nem vagyok egy diszkós fajta, sőt már hívtak diszkóba, de nem mentem.Nem szoktam inni, nem cigizem, nem füvezem, és nem is drogozom.
Annyit szeretnék, hogy a szüleim elengedjenek több ideig és elmehessek rock koncertre.Szerintem nincs nagy igényem.
Ha leülnék megbeszélni a szüleimmel, lehetne rá esély hogy elengedne?
Mert a szüleim eléggé szigorúak és mindjárt 17 éves leszek és ott tartunk, hogy 17:00-18:00 órára haza kell érnem ha elmegyek a barátnőimmel valahová.
És elég rossz érzés, hogy sokan 13-14 évesen éjszakai bulikba járkálnak, engem meg egy koncertre nem engednek el és folyton az időt kell néznem, hogy hazaérjek időben.
Kérlek normális és segítő valaszokat adjatok.
16/L
Nem szoktam inni, nem cigizem, nem füvezem, és nem is drogozom. - ezt miért soroltad fel? ALAP, hogy nem vagy egy lecsúszott drogos kislány.
Amúgy nyugi, én sem engednélek el este 22-23-ig buliba meg koncertre.
Ismerősömet (24 éves férfi) egy koncertről hazajövet ütötték le és rabolták ki.
Kösz, de nem akarom, hogy a rendőrök ébresszenek, hogy megkéselték a lányomat, vagy épp análisan és vaginálisan is megerőszakolták.
Ja, és még mindig NEM arról szól a történet, hogy a lányomban nem bízok.
BENNE igen, csak éppen egy 16 éves gyerekkel bárki játszva elbánik, és még két évig az én felelősségem, ha történik vele valami.
Szóval nincs buli, és nem azért, mert ő hülye lenne... épp elég, ha más idióta.
9-es, ez nem igaz.
Teljesen más zsarnokoskodni és rátelepedni a gyerekre még 20+ évesen is, és teljesen más dolgo féltésből nem elengedni egyedül vagy a lökött kis barátnőivel az éjszakába.
16 voltam, mikor először koncertre mentem, és apám elkísért. Szemrebbenés nélkül. Megmondta, hogy vagy a 30-as unokabátyámmal, vagy vele mehetek, egyedül nem.
Köszönök szépen a válaszokat!
Igazából engem az sem érdekelne ha valamelyik családtagom ott lenne, de senki nem akar velem eljönni ilyen koncertre.
De egyébként nagyon érdekes, mert nekem mindenhová muszáj mennem, ahová ők mennek, de ha én szeretnék valahová menni akkor azt meg minek, meg semmi értelme sincs, stb...
Én meg nagyon vágyom arra, hogy elmehessek rock koncertre, csak nem jön össze, és amiért most nem enednek el, attól félek, hogy majd felnőtt koromban fogom azokat a dolgokat csinálni amit most nem élhetek meg.
Szerintem az lenne a leglogikusabb, ha eljönne velem valamelyik szülőm, de ők nem akarnak eljönni velem.
De még arra sincsen esély, hogy más családtagom eljöjjöm velem, hiszen messze laknak a várostól, meg nem is szeretik a rock zenét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!