Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Eltartottként élek, hogy...

Eltartottként élek, hogy mondjam ezt el? Nem kéne?

Figyelt kérdés

Tanácsra lenne szükségem, tehát az undok, rosszindulatú, "majd jól megmondom neki arc nélkül" válaszolók kíméljenek. Ugyanis nem látom értelmét, hogy egymást idejét raboljuk ezzel feleslegesen. Köszönöm szépen!:)

A szüleimnek mindigis sok pénze volt, úgy nőttem fel, hogy amit kitaláltam, szinte azonnal megkaptam/bárhová mehettem. Ma már látom ennek a hátrányát, de akkor úgy éreztem, nekem van a legjobb életem. Azonban az apám hozott pár rossz döntést, emiatt nagyot fordult az életünk. Erről nem szeretnék beszélni, nem is tartozik a kérdéshez, viszont emiatt a szüleim már nem tudnak úgy támogatni, mint 2-3 éve. Vége lett a megszokott életszínvonalamnak, ami régen természetes volt, és gondolkodás nélkül megvettem volna, az luxuscikk lett... Nem bírtam ezt megszokni, a diákmunka pedig nem volt nekem való. Egy barátnőm pedig mondta, hogyha a szüleim nem tudnak támogatni, keressek mást, aki megteszi. Akkor tudtam meg, hogy őt 18 éves kora óta a barátja tartotta el, ő fizetett neki mindent, amíg a barátnőm egyetemre járt. Régen lenéztem volna az ilyen lányokat, mára pedig én is ilyen lettem. Mindent a barátom fizet, miatta kezdhetek el egy új szakot szeptemberben, rengeteg mindenben segít, támogat. Ezt a szüleim nem tudják, vagyis csak azt, hogy a külföldi utaimat állja, meg néha kapok egy-egy drágább ajándékot. Anya most emiatt idegeskedik, hogy miért kell nekem újabb szakot elkezdeni, ráadásul ez nehezebb, és hogy fogok tudni emellett dolgozni, és ha meggondolom magam, vagy kirúgnának, akkor nem is tudnánk miből visszafizetni a tandíjat, stb. A másik ez, hogy ő most elkezdett spórolni, hogy beszállnak a tandíjamba, de erre semmi szükség nincsen... Egyre rosszabb, hogy becsapom őket, hogy nem tudják a teljes sztorit. A legjobb barátnőm szerint viszont ne mondjak semmit erről otthon, mert úgysem értenék meg, és csak vita lenne, meg veszekedés. Mit csinálhatnék?

2018. aug. 19. 20:06
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
75%
Hamarosan úgy is szottyadt leszel és nem fogsz kelleni a pénzes pasiknak:)
2018. aug. 30. 12:39
 42/48 anonim válasza:
40%
A ferjem az ex szeretojenek masfel evig fizette a rezsit, ingyen lakott (a berlonk volt), ajandekok, utazasok. Es amikor a ferjem mar ki akart lepni a viszonybol a rib..c kitalalt nekem emailben. Ezeket utolag tudtam meg. (Azt hittem, hogy atatalassal rendezi a ribi a berleti dijat.) Es koltozeskor meg 100 ezret atutalt neki. Kozben rengeteget profitalt. Tobbszor utalt at neki penzt es ajandekokat kapott. Ja es a szereto szerint nem a penzert volt vele, hanem szerelembol. Szerintem ez is prostitucio csak maskepp! Undorito, hogy nok eladjak a testuket lakhatasert es ezt valamilyen "szerelemnek" alcazzak.
2018. okt. 4. 16:22
 43/48 anonim ***** válasza:
35%
Utolsó. Minden nő ezt teszi.. Csak valahol jobb az álca.. :D
2018. okt. 4. 16:27
 44/48 anonim válasza:
100%
A kerdezo legalabb elmondta, hogy kitartott, de a ferjem szeretoje meg akart gyozni arrol, hogy o egy rendes lany es a ferjem csak kihasznalta. Hat nem tudom ki kit hasznalt ki ebben a tortenetben. Kolcsonosen hasznaltak egymast. Az egyik fizetett a szexert, a masik sz...tt a penzert! Mi, ha ez nem prostitucio! De legalabb ne allitana be artatlan aldozatnak magat! Most mar ilyen vilagot elunk!
2018. okt. 4. 16:42
 45/48 anonim ***** válasza:
73%

Az egyik fizetett a szexert, a masik sz...tt a penzert!

Miért meglepő ez,minden kapcsolat ilyen,sajnos a nők a génjeikben hordozzák..

2018. okt. 4. 16:44
 46/48 anonim ***** válasza:
100%
#44 a csaj tudta egyáltalán, hogy a férjed nős?
2018. okt. 4. 19:29
 47/48 anonim válasza:
100%
Igen. Tudta, hogy hazasok vagyunk. En irtam ala a szerzodest vele. Velem volt a ferjem is. En errol mit sem tudtam addig amig a szereto ki nem talalt. Addig a bokezu ferjem szorta ra a penzunket es en mit sem tudtam rola. Csak ereztem, hogy valami nagyon nem stimmel a ferjem viselkedeseben. Tehat elso naptol tudta, hogy szereto, meghozza az utolso honapokban mar nem is dolgozott, allitolag egy idegosszeomlas miatt elveszirette a munkajat. (amikor a ferjem bejelentette neki, hogy velem akar elni). Mar gyereket tervezett. Biztos igy akarta megfogni a ferjemet. Amint kipakolt eldontottem, hogy egy elet munkajat nem adom az egy ilyen lotyonak. Hozzateszem nem mentegetem a ferjemet. Megundorodtam tole. Pedig nagyon szerettem a ferjemet. De az ilyen emberek akik penzert kepesek szerelmet hazudni azok az en szememben prostik. Ja es a szereto azert talalt ki, mert segiteni akart rajtam!
2018. okt. 4. 21:00
 48/48 anonim ***** válasza:
Dobott téged azóta, már a negyedik péniszét szpod? :)
2019. jan. 10. 14:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!