Ilyen esetben mit tennétek? Szólni kellene?
Mi az, hogy nincs idejük a nagyobbikra figyelni? Ha már bevállaltak még egy kölyköt okosan, attól még igenis figyelniük kellene a nagyobbra... nincs mentség, hogy lefárasztja őket, ne viccelj. Van aki hármat nevel egyszerre.
Szerintem először a lánnyal beszélj, vele próbálj meg kokettálni, utána jöhetnek ezek az ostoba szülők. Bár minek... a három közül szerintem egyik se fog rád figyelni.
Szolhatsz, de nyugi neü.fog változni semni.
Mikor nekem megszületett a tesóm 17 évesen, onnantol oldjam meg az életemet.
Ö a minden, mert fiu, én meg SAJNOS lány lettem - ezt megmondták nekem.is.
Ez van, leszarom már. Az öcsémet épp elviselem, ha kell, de apámék fel is fordulhatnak, az sem érdekel.
#8 sajnálom... az ilyen ostoba szülőknek nem kellene gyerek.
Ne értsd félre, az jó, hogy Te vagy! :) csak ők tönkre teszik a te életed, és az öcsédét is, hiszen kiskirályt nevelnek belőle, amit később ő fog megszívni.
Ilyen szülőknek minek gyerek... szerencsétlen lány, most belé táplálják, hogy ő semmit nem ér...
Te pedig kérdező hozzájuk rohantál először, a lány háta mögött... csak hogy még rosszabbul érezze magát, gratulálok!
Egyértelmű volt, hogy nem fognak rád figyelni! A lánnyal kéne beszélni, de látom, ahhoz lusta vagy, a könnyebbik végét fogtad meg a dolognak és csak szimplán árulkodtál ahelyett, hogy a probléma átélőjével kezdted volna a beszélgetést.
A szülőkkel felesleges a további beszéd. Leszarják a saját gyereküket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!