Ilyen esetben szólni kell rendőrnek?
Elég gáz, még leírni is szégyenlem.
A saját bátyámmal karamboloztam, eszméletlen.....
De nem tettünk semmiben sem kárt, amit ki kellene fizetni, csak egymás autójában, hát..jobban mondva ő az enyémben, mert ő volt a nemnormális, de ezáltal az ő kocsijának is baja lett. Még sosem baleseteztem, de ha a két fél megegyezik, akkor nincsen semmi ugye?
Azért azt nagyon nem akarom, hogy neki bármiféle ügye legyen belőle.:(
21N
na jó, csak az a gond, hogy a szeretetem sokkal nagyobb iránta, mint a dühöm, ami úgyis elmúlik....
nem akarok neki kellemetlenséget:(
Ha értesíted a rendőrt büntetőpontot kapsz.
A biztosító társaságot kell értesíteni és ők fizetik ki a kárt.
hát az az eszméletlen, hogy a bátyámmal karamboloztam.
Hát mégis ennek mennyi volt az esélye??
Nekünk semmi bajunk sem lett, meg végül is a kocsiknak sem lett olyan hű de nagy baja, picit megtört mindkettőnké.
Mi nem a házunk előtt, hanem mamámnál. Az útnak minkét oldalán, ami vetet a házához sűrű fasor van, plusz egy beláthatatlan kanyar. Én szépen döcögtem be az úton, ő meg kifelé csak szereti azt a kanyart....ha értitek....
Tudtam, hogy ott van mamánál, mert csomó cuccot vittünk neki, és gondoltuk két kocsival gyorsabb a dolog, na mind1... és pont összetalálkoztunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!