Ilyen esetben szólni kell rendőrnek?
Elég gáz, még leírni is szégyenlem.
A saját bátyámmal karamboloztam, eszméletlen.....
De nem tettünk semmiben sem kárt, amit ki kellene fizetni, csak egymás autójában, hát..jobban mondva ő az enyémben, mert ő volt a nemnormális, de ezáltal az ő kocsijának is baja lett. Még sosem baleseteztem, de ha a két fél megegyezik, akkor nincsen semmi ugye?
Azért azt nagyon nem akarom, hogy neki bármiféle ügye legyen belőle.:(
21N
igen nagyobb, ezért is írtam le a szitut, hogy nehogy azt higgyétek, hogy a városban vagy valami. Mindketten mamánál szorgoskodtunk.:S
Hát igen, mondjuk még mindig jobb, mintha egy olyan vadidegen valakivel történik, aki hatalmas ügyet csinálna belőle. De akkor is nagyon haragszom, bár már virágot is kaptam tőle, mert tényleg nagyon sajnálja.
persze, utólag majd biztosan mi is mosolygunk rajta, de most még nem:S borzalmasan megijedtem, én még nem is vagyok egy nagy rutinos sofőr, biztos jobban is bepánikoltam a "kelleténél"
Tesóm rögtön kiugrott meg káromkodott rohant hozzám, én meg szorítottam a kormányt, lestem magam elé, és lihegtem, mint aki most futotta le a maratont...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!