Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen esetben szólni kell...

Ilyen esetben szólni kell rendőrnek?

Figyelt kérdés

Elég gáz, még leírni is szégyenlem.

A saját bátyámmal karamboloztam, eszméletlen.....

De nem tettünk semmiben sem kárt, amit ki kellene fizetni, csak egymás autójában, hát..jobban mondva ő az enyémben, mert ő volt a nemnormális, de ezáltal az ő kocsijának is baja lett. Még sosem baleseteztem, de ha a két fél megegyezik, akkor nincsen semmi ugye?

Azért azt nagyon nem akarom, hogy neki bármiféle ügye legyen belőle.:(

21N

2011. aug. 28. 16:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ez legyen az első, és az utolsó karambolotok! Adjatok hálát, hogy családban marad! Ha egy sivalkodó, bolhából elefántot csinálóval ütköztök...Valóban lehetne számítani, hogy mennyi az esély egyébként, de a mama házának vonzáskörzetében csak nagyobb:)
2011. aug. 28. 17:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Utolag nevetseges, de akkor maj megoltem. En is nagyon szegyeltem magam a biztosito elott. De mint mondtak, nem ritka dolog.
2011. aug. 28. 17:14
 13/16 A kérdező kommentje:

igen nagyobb, ezért is írtam le a szitut, hogy nehogy azt higgyétek, hogy a városban vagy valami. Mindketten mamánál szorgoskodtunk.:S

Hát igen, mondjuk még mindig jobb, mintha egy olyan vadidegen valakivel történik, aki hatalmas ügyet csinálna belőle. De akkor is nagyon haragszom, bár már virágot is kaptam tőle, mert tényleg nagyon sajnálja.

2011. aug. 28. 17:18
 14/16 A kérdező kommentje:

persze, utólag majd biztosan mi is mosolygunk rajta, de most még nem:S borzalmasan megijedtem, én még nem is vagyok egy nagy rutinos sofőr, biztos jobban is bepánikoltam a "kelleténél"

Tesóm rögtön kiugrott meg káromkodott rohant hozzám, én meg szorítottam a kormányt, lestem magam elé, és lihegtem, mint aki most futotta le a maratont...:S

2011. aug. 28. 17:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Nalunk 5 hete tortent, visszakaptuk a kocsikat, nem nevetek, de mar kezdek mosolyogni. na, e is megtortent. Akkor azt hittem megolom, es ugy ereztem jo par napig:)
2011. aug. 28. 17:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Rendőr akkor kell ha nem tudtok megeggyezni.Addíg fölösleges.Inkább keresd fel a biztosítót.Ha nem gyökér fizet is valamennyit.Mindenesetre olyan is volt,hogy fizettek háromezret ami elég egy lámpabúrára.Megjegyzem a kocsinak az eleje is sérült nem csak a lámpája.Sok szerencsét!
2011. aug. 29. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!