Húszévesen nem engednek sehova, még vásárolni se engedtek fel Pestre?
Nehéz megnevelni a szülőket, de más lehetőség nincsen.
Ne keresd a beleegyezésüket, hanem menjél!
Majd hozzászoknak.
Olvass könyveket, vagy keress valakit, aki megerősít abban, hogy a szüleidnek mentális zavaruk van, mert nem önálló lénynek érzékelnek, hanem a saját maguk kiterjesztéseként. Te meg elfogadod az ebből eredő korlátozást, hogy zaklatottak, ha megtöröd ezt a képet bennük. Persze, hogy zaklatottak, nehéz érzelmi munkára fogod őket ezzel, nehéz nekik megváltoztatni a világképüket.
De hát az az ő dolguk, náluk pattog a labda, nem nálad.
Te csak menj és élj!
Saját magad által megkeresett pénzből mennél?
Ha igen, fogod magad, veszel busz/vonat-jegyet és elindulsz... Megmondod estére otthon vagy. Kész.
Ha az ő pénzükből, akkor csönd a neved. (20évesen...)
14-es persze, hogy ő, de azok is csak kamukérdések.
Mindig újrareggel a kérdező, aztán meg nekem írogat privátokat :D
"Anya, apa, majd jövök. Sziasztok." és lelépsz. Én így "szoktattam" rá őket arra, hogy már nem parancsolhatnak. Ha megkérdezik, hogy hova mész, akkor elismétled a fenti mondatot. Ideje önállósodni.
Egyébként miért kérdezed meg tőlük, hogy szabad-e elmenned? Ne csodálkozz, ha nemmel válaszolnak. Csak jelentsd ki, hogy mész és kész. Be csak nem zárnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!