Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők ti szoktok vásárolni?...

Szülők ti szoktok vásárolni? Vagy a gyereket külditek el? 18/F

Figyelt kérdés
mennyit költötök ilyenkor? adsz neki pénzt vásárolgatni?

2016. okt. 11. 15:56
 1/7 anonim ***** válasza:
94%

Én nem vagyok még szülő, de nálunk tinikorunkban az alábbiak voltak:

- ált. anyám vásárolt be, mert olyan munkahelyen volt, ahol előbb el tudott jönni, és néha már 2-3 körül otthon volt, így neki volt a legtöbb ideje erre

- néha leküldtek engem (öcsémet nem, de neki semmi házimunkát nem adtak :D hímsoviniszta családnézet)

- ha leküldtek, akkor ált. ezresre, ötszázasra kerekítve adták oda a pénzt, visszajárót eltehettem

- csak shoppingolásra nem adtak pénzt, sőt amit rokonoktól kaptam, azt is a megkérdezésem nélkül betette a bankba, mert minek nekem zsebpénz... "ha vmit akarsz, kérj pénzt tőlünk", és 99%-ban, ha kértem, meg volt vétózva, mert "minek az neked"... szóval szerencse, hogy a visszajárót nem kérték el, legalább volt nálam pénz vészhelyzetre :D

2016. okt. 11. 16:04
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

Nem egyértelmű a kérdés..

Mármint mit szoktunk mi vásárolni? A gyereknek ruhát vagy háztartási dolgokra gondolsz?

2016. okt. 11. 16:04
 3/7 A kérdező kommentje:
kajára, ruha ilyenekre gondolok
2016. okt. 11. 16:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Én már 16 évesen egyedül küldtem ha kellett neki valamit venni. Adtam x összeget hogy abból vegye meg. Nem voltam hajlandó végig járni a várost vele, ezt csak egyszer tette meg velem.Csak úgy nem adtam pénzt hogy vásárolgasson!
2016. okt. 11. 16:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Gyereknek ruha: néha együtt, néha egyedül. Igen, kap rá pénzt.

Háztartáshoz: arra is kap pénzt, ha elküldöm boltba.

2016. okt. 11. 16:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Szülő vagyok, a fiam dolgozik, de velünk él. Nem kérek tőle sem a rezsiért sem a lakhatásért pénzt (Angliában élünk, mi is béreljük a lakást), sőt mindig mondom, hogy gyűjtse a pénzét, hogy egyszer tudjon házat venni. Így mindig vásárolok kaját, de előfordul, hogy megkérem menjen ő a boltba, ha már úgy is útjában van amikor jön hazafelé. Ilyenkor nem kéri el a pénzt, megveszi ő a pénzéből. Hát mi így oldjuk meg.
2016. okt. 11. 18:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha magaddal kapcsolatban kérdezed, akkor nem értelek: 18 éves vagy, felnőtt, nagykorú. Milyen gyerek?
2016. okt. 13. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!